Traff på denne tønnegubben i bøkeskogen her om dagen, skvatt litt til men det var jo greit at denne gubben dukket opp igjen etter gammalt. Hvor mange tønner finner du på bildet?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-11-03 12:26:02
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2010-11-03 19:56:17
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger200
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_495441} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (36)
Inger-Lise S.

Skjønner godt at du skvatt! Skummel type i nifst landskap! Det røde kvikker opp. Tønner? Ser ingen, jeg..

Hilsen Inger-Lise:)
Inger-Lise S.

Sikker på at du ikke mente bønner? Nå har jeg fordoblet størrelsen, men nei...Måte på godvilje!

Inger-Lise:)
Tove H.

Herlig eventyrbilde i hvitt, rødt og sort.
Ser den skumle skikkelsen bærer på en tønne. Bak ham ligger det enda en tønne i lauvet, ser ut som en av de Solvår skulle passe på, men som hun bare ville bli kvitt.
Topp komponert og vakkertskummelt!

Tove:)
Per Einar G.

He, he, he prøv igjen, litt vanskelig å se, best å laste det ned ja ;) he, he, he, bønner :) :) hadde sikkert hjulpet med en bønn eller to da bildet ble noe spesielt, ikke har jeg smakt på innholdet heller ;)

Takker for kommentarer
Judit W.

Very impressive!

Judit :)
Per Einar G.

Takk til deg også Tove og jaggu har du rett i det, jeg ser den jeg og. Tror vi må få Solvår til å spore opp resten av tønnene på bildet.
Per Einar G.

Takker så mye Judit :)
Inger-Lise S.

He-he, det var nå matbønner jeg tenkte på, f.eks. brune ;-)Men du er inne på noe der!
Ok, jeg ser 2 steder noe grønnbrunt, ved siden av det mannen bærer på, men så var det godviljen da...Ser mer ut som vesker, og DA er godviljen tilstede!

Inger-Lise:)
Inger-Lise S.

Tillegg: Elklers kryr det nok av tomatbønner her,da:)
Anne-Lise S.

Her fikk du meg til å sperre opp øynene og virkelig lete. Sikker på at der er mer enn ei tønne ;-) He, he, he... Jeg innbiller meg at jeg i alle fall ser fem, bare fordi du ber meg om det. Spennende bilde, Per Einar, i få farger, der det røde leder øyet inn til gubben, som plutselig har dukket opp igjen! Liker det!

Anne-Lise
Lars Ivarson F.

utan personen ville biletet ha vore berre halvparten så interessant..no derimot, ein flott vri på hausten frå the day after tomorrow..likte dette
Venche J.

Herlig Per Einar. :)
Ser fire tønner inkl. den han bærer på, og det med morratrøtte øyne.
Venche.
Solvår B.

Her sitter jeg med tekoppen, glad og fornøyd over å være ferdig med flodhestrapporten. Det er leeenge siden jeg ble kvitt de tre tønnene. OG SÅ... her er tønnene igjen. De kommer nok til å forfølge meg lenge.
Jeg kjenner igjen de tre tønnene fra mitt reatavfall. Jeg ser de tre. Hvis det er flere, må det ha skjedd noe muffens. Jeg er nok inhabil i denne saken, ettersom jeg har et ganske nært forhold til de tre tønnene, enten jeg vil eller ikke.
Artig bilde, Per Einar! Men hvis det er flere tønner her, må du forklare meg hvordan og hvor du har funnet dem.
: ) Solvår
Duy P.

Skal ikke si så mye.
Havner jeg i slik situasjon , da mister jeg stemmebåndet.
The man is most importantly in this creativ Per Einar.

mvh duy
Heidi N.

Dette var litt rått, rett og slett! Likte det virkelig! :)
Heidi
ketil g.

Spenstig bilde. Her opplever jeg "svartedauen" inne i den blodige skogen.

ketil
Roar K.

Er ingen tønnedetektiv så den moroa overlater jeg til damene. Men liker komposisjonen der veien med detrøde løvet trekker blikket innover i bildet. Imponert over etterarbeidet selv om jeg regner med at du har hatt litt hjelp av et program her. Selv om en del tror programmer og filtre gjør hele jobben så er det jo langt fra sannheten. Gubben er perfekt plassert i flata. Det er kanskje meg som viser min fobi når det gjelder hjørner når jeg nevner at jeg ville klonet vekk det røde bladet nede i høyre hjørnet.


Roar
Per Einar G.

Takker så mye for kommentarene alle sammen, men jeg skal ikke røpe hvor mange tønner det er i bildet ennå inkludert tønnen gubben har i hånden ;)

Det jeg kan røpe er at noe jobb er det alltid å produsere bilder og jeg er ikke fan av lette effekter. Her er det to hovedlag fra bakgrunnen som er slått sammen; et infrarødt og et normalt etter at jeg har jobbet med å endre fargesammensettningene i begge lagene på forhånd. Videre så er det lagt inn flere lag fra andre bilder og elementer som er tilpasset ved å viske dem inn i bildet ned til synbar pixelstørrrelse. Underveis er jeg alltid innom Levels, curves, shadow higlights og kontrast/lys i hele behandlingen....Ting tar tid, men det vet jo dere alle, samme hvor mye reser man er i PS
Lisbeth S.

Nydelig kunstverk, liker det meste, spennede, fine høstfager og veldig bra laget, blir sikkert et fint veggbilde i stort format.
mvh Lisbeth
Avsluttet .

Ja her var det tønner i bøtter og spann:) Sjekk den haugen med tønner da, mosegrodd og om man ikke er tønnevant, ville man ikke ha sanset den haugen oppe til venstre.
Ja du skal ha for kreativiteten, det ble jo ganske så stilig. Ikke hadde jeg forstått meg på å laget et slikt bilde.
mvh arild
Bent S.

Kreativit og flott laget, så før tønner vøre tønner.

vh
Bent
tove j.

Synes dette var flott. Likte bildet med eller uten tønner. Mvh tove
Per Einar G.

Takker for kommentarene alle sammen, la ut en versjon 3 med resultatet fra riktig antall tønner, vinneren ble Anne-Lise :)
Solvår B.

Og hvor har de to andre tønnene kommet inn i bidet? Her nytter det ikke å komme med 5 - fem - tønner uten å fortelle hvor du har funnet dem! Hva inneholder de to siste tønnene? Vil de virke inn på (verdens-)historien? Nå har du viklet deg inn i noe du neppe kommer ut av, Per Einar!
: ) Solvår
Håvard F.

Spennende bilde. Passe sært behandlet. Liker komposisjonen her Per Einar
mvh
Håvard
Per Einar G.

He, he, he jo nå skal du høre Solvår.

Det var en gang for lenge, lenge siden en gubbe som reiste kysten rundt etter tønner, noen påsto at det var anlagt smugler-ruter med tønner, men heldigvis ble det aldri bekreftet. Lensmannen var involvert i flere episoder og holdt på å gå i laksegarnet til grunneierlaget oppe i Alta da han forfulgte noen mystiske skikkelser med tønner. At det dukket opp tre tønner hjemme hos deg var ganske mystisk, men det hele var en avledingsmanøver på lik linje med den avledingsmanøveren de prøvde seg med ved tønnebålet i Bergen der skarpe skudd skulle være avfyrt fra noen av de berørte tønnene. De tønnene du kvittet deg med var nok desverre forfalskninger, så all forskning på innhold og hypofyse kan være forgjeves, du må søke nye ressurser fra forskningsrådet! At det eksisterte 5 tønner var det bare spøkelsesradden som hadde klassifisert informasjon om og endel av Flodhestens venner, poseidon tror vi og drivdalsgubben eller var det feil, ikke altid like lett å huske, anyway; spøkelsesradden er det nye klengenavnet på den mørke tønnemannen dere ser i bildet over og skal være nært beslektet med kladden fra Donald Duck. Han har også florert inne i flere bilder på foto.no, noen er velkjent andre er ikke oppdaget ennå i følge spøkelsesradden. Spøkelseradden nevnte også at det var finnerlønn på den rette tønna...ca. 2 millioner kroner i monopolpenger er finnerlønnen og en date med Dolly. Hetty, Netty og Letty er sendt på husmorskole så det er fritt fram. Tipset som førte til denne oppklaringen kom fra Amanda Nøtteskrike som hadde satt nebbet fast i det største treet i bøkeskogen, spøkelsesradden måtte løse opp bøkekvaen med rom for å sende Amanda tilbake til eventyrskogen igjen og forhåpentligvis så har ikke Tyrin oppdaget forsvinningsnummeret ennå. Så Tyrin, dersom det dukker opp en skrike med kvae på nebbet som stinker av rom så vet du hvorfor.
Per Einar G.

Takk for kommentaren Håvard!
Solvår B.

Takk for en kort og grei forklaring Per Einar! Alltid greit med konsise svar. :)))
Min forskerkarriere er over. Andre får dra det lasset heretter.
Hvis det var falske tønner hos meg, var det gode forfalskninger. Det stinket rom, selv om jeg egentlig ikke vet hvordan rom lukter.
: ) Solvår
Per Einar G.

Det var ikke rom det stinket i tønnene dine Solvår det var noe samsurium som var brygget borte i Mexico, Tequila het det vist ;)

Jeg fant noe forsknings resultater her, men du bør være over 21 før du klikker her:http://www.youtube.com/watch?v=mreErTRxrLQ

Takker! :)
Solvår B.

Jeg kjente ingen lukt da jeg så på dette, så jeg kan ikke si om du har rett. Advarslene gikk jammen fort i dette reklameinnslaget, men jeg fikk med meg de viktigste. Og siden jeg er en godt voksen eks-forskerdame på 59, var det hvertfall en bivirkning jeg aldri vil få. Tror ikke jeg har lyst å prøve de andre bivirkningene heller.
Du får nok fortelle meg hvordan du opplever disse bivirkningene etter kommende helg. :)))
Men jeg tror fortsatt at det var ekte tønner i mitt restavfall. Inntil det motsatte er bevist og ikke bare spekulert omkring.
: ) Solvår
Per Einar G.

He, he, he mye rare bivirkninger og endel intressante advarsler der gitt....jeg skal sende en statusrapport dersom jeg ryker utpå ;)

Samme hva du finner på Solvår så håper jeg den kommende helgen blir fortreffelig :)

elin a.

Knall.
elin
Per Einar G.

Takk til deg også Elin
Inger-Lise S.

Klarte å telle 4 tilslutt, selv om de lignet på vesker:)
Ellers er stilen i bildet meget bra. Kledelig med hvitt, sort og bladene!

:-)
Per Einar G.

Takker så mye for kommeentaren Inger-Lise 4 + 1 i hånden til gubben der bak. Slettes ikke verst det ;)
Lars-Anders M.

Meget bra arbeid i photoshop. Selve bildet er bra komponert.
mvh
LAM
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu