Bildet inngår i albumet In Focus -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger184
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_494943} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Roger H.
For meg ser det ut som en samling reklameplakater som er slått sammen for natten, mulig jeg tar feil.
Midtstillingen passer bra her sammen med personene på vei innover i bildet. Et nattbilde utenom det vanlige.
Øyvind T.
For meg ser det ut som provisoriske sperringer stablet sammen før/etter bruk. I dette perspektivet ser man at de har fått noe hard medfart opp gjennom årene. Hardt lys, uskarpe gatelys og silhuetter bidrar til et røft reportasjepreg.
Bjørnar P.
Et bilde som gir undring mht hva vi ser, men utover det gir det meg ikke så mye. Som en del av en serie vil det nok gi mer mening.
Thomas R.
Det ser ut som de provisoriske sperringene som stod stablet noen dager på Rådhusplassen etter at P3 hadde innsamlingsaksjon. Den var veldig irriterende, jeg holdt på å kjøre på den med sykkelen minst en gang :-)

Fin bruk av toner og dybdeskarphet.
Marius N.
Takker for tilbakemeldinger. Bildet fungerer helt klart best i en serie.
Du traff spikeren Thomas, godt kjent i Oslo:)
Thomas R.
He he morsomt at de ble foreviget. Jeg syklet jo forbi hver dag, to ganger om dagen, også stod de ganske dumt plassert så de ble jo lagt merke til, ihvertfall av meg...

Men jeg tenkte ikke på å ta bilde av dem dessverre.
Ivan H.
Det er egentlig ikke så nøye med hva dette er, synes du har fått frem motivet på en interessant måte. Motivet er ganske dominerende i bildeflaten, så jeg lurer litt på hvordan bildet hadde tatt seg ut med noe mer av bakgrunnen synlig.
Men dette fører nok til et nytt opptak og når er vel motivet borte.

Personene bak gir bildet litt ekstra, at der også er noe interessant i bakgrunnen som jeg kan fokusere på. Jeg også synes dette fungerer.

:ivan
Marius N.
Takker for kritikk Ivan. Kunne også tenke meg litt mere luft rundt men jeg har desverre ikke mer å gå på. Og ja... har sjekket, motivet er borte
Pål G.
Bildet fortalte meg ingen historie, men det var et spennende bilde - og motivet og formen fanget meg allikevel. Godt sett, og godt fanget. Kunne kanskje forsøkt å ta noe støy fra bildet, da den ikke bare er der som "korn" men med grupper av pixler som er avvikende.



Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu