hodet over vannet
siden det er min egen pels, så er jeg vel innhabil, men dette er et bilde som jeg tenkte å henge opp i huset, såpass fornøyd er jeg
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger98
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_493975} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Olav T.
Hmm,
Jeg øsnker ikke å drepe gleden din over bildet, men det ser ut til at du tidligere har tålt klare tilbakemeldinger. Så her kommer mine meninger:

+
blikkontakten med hunden er fin.

-
Bildet er uskarpt.
Bildet er tatt i hardt sollys som er vanskelig å jobbe med, og skaper stor kontraster.
Utsnittet er midtplassert og kjedelig, og bildet mangler andre elementer (enn hunden) som kan bidra til å heve opplevelsen av bildet.


Mvh.

OlavTh
roger n.
sukk............kjærlighet gjør blind, eller noe lignende. Hennes blikk var det som fanget min interesse, men ser nok at du desverre har rett i dine kritikker.
Gleden og de gode minnene fra sommeren velger jeg å beholde, dette ble vel litt for "personelig" uten tanke for balanse og detaljer. Her er det hunden min i fokus , basta!
Pussig nok liker jeg fortsatt bildet til tross for din kritikk. Men neste gang kan du være sikker på at jeg kommer til å ha denne kritikken også, i bakhodet.

Takker for klar melding
Roger
Avsluttet .
Jeg liker bildet ditt Roger, til tross for de tekniske utfordringene. Det beste er den direkte blikkontakten og labben som stikker opp. Jeg får følelsen at han prøver å vinke eller signalisere et eller annet i retning av "Hei, vent på meg da!".

Bakgrunnen er også jevn og fin og jeg liker at du har valgt liten dybdeskarphet. Jeg synes som Olav at lyset er for hardt og hunden dessverre litt ute av fokus.

Men: Hard lys og dårlig fokus synes jeg ofte er langt mindre skjemmende på sort/hvitt. Har du prøvd dette? Evt også legge på litt ekstra korn for å maskere uskarpheten noe. I tillegg ville jeg vurdert et noe tettere utsnitt. Formatet er veldig bredt, og jeg ville vurdert å gjøre det noe smalere, f.eks. 4:3. gjennom å kutte en del på høyre side og noe i topp, bunn og venstre. F.eks slik at avstand fra labb til venstre billedkant blir lik øre til høyre bildekant, og øyne løftet noe i komposisjonen nesten tilnærmet 1/3 fra toppen vertikalt.

Bare en tanke. Mvh Jens :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu