Maneter 3
Tatt ved samme anledning som de forrige manetbildene. Det var ønske om noe mer spennende komposisjon, og noen likte følelsen av å være i verdensrommet.
Prøver derfor å komme dere i møte med dette bildet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger124
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_493913} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Ivan H.
Hei,

Jeg kommenterte jo ditt forrige bilde og var "fan" av en mer interessant komposisjon. Jeg synes du har løftet det her, til noe mer interessant. Men jeg tror at litt innstramning kunne hevet det hele et lite hakk. Da ville jeg kuttet til høyre, litt innpå maneten i bunn, kanskje 1-2cm..
Mulig også jeg ville strammet inn litt øverst og til venstre også, men litt usikker.

Synes du får frem fine detaljer på maneten, selv detaljer inni maneten. Synes også at "støvet" i sjøen er et stort pluss her, det gir litt ekstra liv. Fin blåfarge, ikke overdrevet (på den skjermen jeg sitter på nå) og det hvite på maneten gir en fin kontrast til det blå.

Synes dette fungerer bedre enn de foregående manetbildene dine.

.Ivan
Thorbjørn R.
De uskarpe manetene hever bildet, ja - og jeg synes du har fått til en fin helhet her.

Teknisk er dette greit, så vidt jeg kan se. Jeg går ut fra at dette er tatt gjennom glass. Den skarpe maneten kunne kanskje vært skarpet litt ytterligere opp.

Mvh Thorbjørn
Johan H.
Føler ikke dette ble like bra i sammenligning med ditt andre manetbilde som jeg nettopp kommenterte på. Her er det veldig mye "backscatter" (refleksjoner av partikler i vann.) Dette er noe alle undervanns-fotografer plages med å unngå. Beste måten å unngå det på er å benytte seg av naturlig lys eller ekstern strobe som vinkles litt ut mot siden. Da benyttes sidelyset og man unngår direkte refleksjon. Jeg liker maneter, så håper du legger ut flere bilder og skriver mer om hvordan bildet ble tatt.
MVH
Johan
Bjørnar P.
Johan: I dette tilfellet fremhevet jeg partiklene i vannet for å gi inntrykk av planeter i verdensrommet. Mindre polert, men kanskje mer "stemning"? Ser det er ulike vurderinger av hva som fungerer best, og det er jo alltid hyggelig å skape engasjement. Takker forøvrig for tips.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu