Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger203
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_492970} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Wilko J.
Står han på utkikk? Er hun en vitne i en sak mot mafia i Oslo??

Spennende foto med litt adrenalin/stress faktor (som jeg ser det) Roger..Du har en del av disse menn i dress...Jeg liker de. Gammel tlf i åpen box. Herlig

Jeg har bare ros....som ofte.

Mvh Wilko

Erik J.
Historien i dette bildet med det nærmest historisk høyttidelige i å nærme seg en telefon, treffer meg i mellomgulvet her jeg kommenterer bilde ditt fra min iPhone. Bildet hadde stått fint alene uten spraden i dress, men han bidrar fint til å understreke analog teknologi...
Knut Georg F.
Blikket til dama gir en slags direkte kontakt med den nære fortiden dette bildet illustrerer, preget av din sikre sh-teknikk. Liker dette, mange fine detaljer.
Mvh Knut
Ivan H.
Hei,

Damen som titter frem gjør veldig mye for bildet, og er vel her hovedmotivet sammen med gutten.
Jeg opplever mannen til å være i bevegelse, altså han går mot meg og ser ut på gaten, et fint interessepunkt som har fokuset litt vekk fra hovedmotivet (positivt). Det gjør at blikket mitt veksler mellom menneskene i bildet og skaper dynamikk. Du bruker hele bildeflaten og det er bra.
Usikker på kutting av beinene til mannen, men tror jeg ser hvorfor du har gjort det. Mulig også et valg under opptak? Lurer litt på hvordan dynamikk og komposisjon hadde blitt ved å vise mer av bunnen.

Linjene er noe skjeive i venstre del av bildet, men føler at den sorte linjen på telefonboksen og mannen veier det hele fint opp. Fint med avsluttningen på trestammen til venstre.

Lett å like dette, Roger.

.Ivan
Roger H.
Takker så mye for at dere likte bildet, var litt i tvil om jeg skulle legge det ut da jeg ikke er så nøye med lodd og vater i gatebilder generelt. Om jeg valgte å ikke ta med skoene til mannen eller at det bare ble sånn, det husker jeg ikke.

Roger
Håvard F.
Spennende. Dama som titter frem, fokuserer jeg direkte på. I første omgang skulle man tro mannen skulle ta fokus, men blikket til damen er stålsettende. Mange historier dukker opp. Jeg synes dette var meget bra Roger
mvh
Håvard
Roger H.
Takker så mye Håvard,settes pris på.

Roger
Øyvind S.
To blikk.. mannens speidene blikk ut av bildet og damens overraskende blikk fra telefonboksen, om disse kan kobles sammen vet jeg ikke, men det er mulig og det kan jo bygge en story rundt damens uttrykk som bærer bildet etter min oppfatning, treet blir viktig for å gi rom i bildet.. likte dette ..
Øyvind
Roger H.
Takker så mye for det du så i bildet Øyvind.

Roger
Torild H.
Damen er viktigst her, blikkfang, medan mannen kanskje er viktig for situasjonen her: ser ut som hu kikker litt engstelig rundt hjørnet for å sjå om mannen framleis står der (etter ein litt for lang telefonsamtale)? ...sanser hans utolmodighet.
Trives veldig godt med desse gatebildene dine: Takk skal du ha!
Torild
Thorbjørn R.
Du har tydeligvis et omfattende arkiv med gatefoto av eldre årgang. Bra er det, fordi mye av det du presenterer er meget severdig. Slik også dette.
Det meste av det jeg også opplever når jeg betrakter bildet, føler jeg allerede er sagt. Jenta som titter fram bærer bildet godt. Mannen i dress er også et pluss.

Mvh Thorbjørn
Avsluttet .
Et av dine bedre gatehistorier, kanskje den beste jeg har sett av de mange du har lagt ut i denne kategorien. Skal ikke gi meg ut på noen tolkninger denne gangen, det er det allerede gjort grundig før meg, men en fin opplevelse dette!
Roger H.
Hei Torild, takker så mye for at du trives med med gatebildene mine.

Det stemmer det Thorbjørn, jeg har et stort arkiv med bilder. det er mye å hente der.

Takker så mye for opplevelsen din her Kjell. Det gleder meg.

Takker så mye til dere tre siste for gode innspirerende kommentarer. Hadde ikke ventet meg så mye med dette bildet, settes pris på.

Roger
Marit O.
Herlig gatefoto,dama som stikker hode frem hevet bilde for meg og gir bilde en historie,flott fra deg Roger!


Mvh Marit
Roger H.
Tusen takk Marit, for god tilbakemelding.

Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu