Kryss i taket
Krosshaugen, Haugesund.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_492061} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Lars Ivarson F.

voldsomt korleis krosshaugen er i ferd med å gro til..god observasjon..vil ha skore i boitnen slik at berre øvste skalken av haugen kom med..eventuelt flytta den oppunder beslaget på krossen slik all vegetasjonmen forsvann..because you still make your point..
Avsluttet .

Fint sett dette et dobbelt budskap!! enig i at du kanskje kunne kuttet litt av gresset nederst.. men flott som det er også!

mvh tove
Roar K.

Ved første øyekast tenkte jeg at hvorfor gikk han ikke litt lenger til høyre og vrei kamera mot venstre for å få en mer skrå vinkel på korset. Men så ser jeg i etterkant at det da kanskje hadde blitt problemer med Xn i taket. Men hvis du har en original med mer oppe kunne jeg godt tenkt meg et kutt nede og lagt til litt oppe for å få den breie ut på høyre ramme helt fri fra hjørnet hvilket antagelig ville bedret perspektivet. Men det er lett å sitte her å være etterpåklok. Veit ikke hvor mange ganger jeg har sitti og banna over slikt i egne bilder da jeg fikk dem opp på skjerm i etterkant.

Roar
Willy K.

Takk for kommentarer!

Lars, jeg ville ha med endel av det jordiske, sånn for bakkekontaktens skyld. Men enig i at jeg kunne kuttet noe mer i bunn.

Tove, tok mange bilder av himmelkrysset, men synes det gjorde seg best sammen med et ekte kors.

Roar, prøvde å få steinkorset til å kommunisere med himmelkrysset, men ikke så lett å plassere de to elementene i forhold til hverandre. Sånne himmelkryss har det dessverre med å flyte ut altfor raskt. Ser den med hjørnet, men tenkte at det ikke gjør så mye siden den stripen ikke er så markant.
Fred S.

rent visuelt litt kjedelig, men de to korsene er et godt poeng. Ellers ser jeg vel egentlig ikke noe poeng i å kutte noe som helst nede.

fred s
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu