-
Utstyr
  • Casio QV-5700
  • Canon
  • Brennvidde19mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger313
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_49092} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Rune Edvin H.

Enkelt og akkurat passe depressivt i tonene.
Rune
Jonas O.

Trist stemning i bildet, bra! Men jeg tror jeg ville hatt mer rom under broa dersom det er mulig. Kanskje så mye at du flytter broa helt opp i bildet. Jeg mener det ville gitt bildet mer. Oppmerksomheten til både bildebetrakter og modell ligger jo på broa/under broa, og ikke så mye på hva slags vær det var den dagen.

Når det er sagt, er det veldig fine gråtoner i himmelen!
:-)

Mvh,
Jonas
Hans Martin H.

Bilde som gir en del tanker, noe jeg faktisk liker.. Jeg synes faktisk at bildet kanskje hadde gjort seg mer på høykant.. ''?'' Det var jo på høykant, det jeg mener mer himmel egentlig for å illustrere avstanden, og at det er lite av det under bruen synes ikke jeg spiller noen rolle..
Flott bilde..!

Ta gjerne en tur innom mitt arbeide også derom du har tid altså..
Silje Charlotte S.

Herlig stemning i bildet. Liker det kjempegodt! Det eneste jeg er litt usikker på er den hvite buen i bunnen av bildet..

Stå på!
mvh
-Silje
Turid G.

Flott bilde. Ja er det ikke slik at en står i sine tanker i blandt..Du har klart å få frem stemningen her.
Ruth Helen T.

Liker denne serien ja!!! :-) ''Walk on by'' bildet ditt digger jeg. Personlig synes jeg kanskje s4d bildet ditt burde ha vært et bilde uten jenta. Hun overbeviser meg ikke. Hun lider ikke. Hva betyr s4d? Bildet hadde gjort seg bedre uten henne tror jeg.
Når det kommer til dette bildet så misliker jeg tittelen din. Det blir for et romantisk syn på det å hoppe fra en bru. Enten bør du bytte ut tittelen eller så bør du fjerne personen...
Men som sagt; jeg liker absolutt serien din.
Hilsen
Ruti
Paal Henrik E.

Liker egentlig komposisjone som du har valgt den. DEt personen ser på skal være skjult og dermed etterlates mer av tankene til den som ser bildet. Eventuelt kunne du gi det litt mindre luft øverst for å gi mer balanse i utsnittet.
Mvh. Paal
Morten H.

Takk for positive tilbakemeldinger alle sammen. Mer luft opp/nede, forskjellige meninger ser jeg :) Er litt usikker selv også.
RTH: s4d = sad. synes hun ser ganske trist ut jeg :) når det gjelder tittelen på dette bildet var den ment som en tanke hos personen på bildet. jeg finner det på ingen måte romantisk å hoppe fra en bro. å fjerne personen, er som å fjerne sjelen fra bildet. så hvorfor du vil det skjønner jeg ikke helt.
Lisbeth F.

Det funker.
Absolutt.
men helt ærlig så blir det
for klisjé aktig for meg.
Det er så jævlig opplagt
og da blir ingenting så veldig spennende.
Men som sagt det funker.
TRalala.
Kristine J.

Litt mindre klisje uten tittelen ja;) Og ikke noen fjerning av person her. Ville flyttet broen og personen helt opp i bildet, så det blir mye luft under. Er jo der eventuellt neste ''handling'' vil finne sted (personen hopper), hvis det var meningen med bildet. Liker dette, men likte det forrige bildet med samme motiv bedre.

Så det var da min mening:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu