Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger160
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_490782} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Thorbjørn R.
Profilen til mannen bak kanten er vel greia her. Av påkledningen til publikum aner jeg at vi skal tilbake i tid. Mange elementer her, som jeg føler kommer litt tett på. Denne bymiljøskildringen har "noe", føler jeg. Ellers vanskelig å si noe mer om dette.

Mvh Thorbjørn
Terje A.
Synes bildet er høyaktuelt i disse tider da Treholt saken igjen har fokus.Føler det er en spaner som står ved stolpen.Dresskledde menn på høyre side en kvinne på venstre,rettningen mannen(spaneren) ser underbygger mine tanker.Moskva eller Oslo hadde passet, men kan vel være fra hvilken som helst by.Liker det duse/kornete uttrykket,passer her.Får mye ut av bildet ditt!
Terje
Avsluttet .
Motiv fra ”svunnet” tid med innhold som gjerne kan koples til hendelser slik TA sier det. Derfor mye innhold uten det klare budskapet slik jeg ser det, men engasjerende allikevel.
Avsluttet .
Jeg synes at det blir for store uskarpe områder her. Kan ikke se at noe i det det hele tatt er skarpt/i fokus. Så da tnker jeg litt sånn at enten burde alt vært mye mere ute av fokus - eller at deler av bildet var i fokus.
Roger H.
Takker så mye for fine kommentarer. Delte meninger her og det er bra. Tar det til etterretning. Det er fra Oslo, Karl Johans gate. Det er vel profilen som er greia her, og jeg ser at den kunne vært skarpere.

Takk igjen til dere fire.
Torild H.
Folk rundt i bildet vert statistar, ser hovedaktør "kvitsnippen" som står og ventar på buss/trikken heim, etter travel dag på jobb. Posituren er tydelig nok, så treng ikkje for min del hatt den skarpare med tanke på oppfattelse av innhald, fortelling. (...men nå har eg vel eit litt "romsligt" biletsyn)
Torild
Erik J.
Jeg aner et øye i profilen, og når jeg fokuserer på det, får jeg litt mer ut av bildet. Vanskelig å gjøre mye med skarpheten, men ved å lysne profilen litt, vil den kanskje gi et område hvor øyet finner hvile. Ellers tror jeg bildet ville vinne på en beskjæring til kvadrat, dvs klippe leopardhatten som tar vel mye oppmerksomhet i bildekanten.
Knut Georg F.
God og tydelig tidskoloritt. All interesse synes å ligge utenfor bilderammen, bare fotografen har festet interessen denne veien:-). Litt lite å bygge på for betrakteren (meg) Likevel gir dette, som mange av dine andre gamle sh-bilder, en følelse av å være på kino og se på film.
Mvh Knut
Wilko J.
Du har nok ikke lyst å kutte noen plass, det øderlegger rammen...som jeg synes må være med. Lurer på hva de ser på...ekteparet..Mercedesen var godt å ha med her...bildet kan deles i 2...eller er det slik at de 2 ser på det som skjer på venstre delen av bildet?? At det ikke er noe spes fokus gjør bildet spesial. Irriterer meg litt over den stolpen...hadde så lyst å se henne som står bak...også det er noe som gjør bildet spes....godt du ikke har en tittel....kan jeg finne ut selv hva som skjer her...og jeg vet det ikke enda.

Mvh Wilko
Roger H.
Takker så mye for gode kommentarer og forslag til endringer. Tar det med meg videre som det heter. Setter pris på det.
Avsluttet .
Ser at det er et bilde fra -60tallet. Mercedesen og trafikklyset.
Ser at livvakten er mørkhudet, skallet og med solbriller på. Har nok full kontroll han, i ditt litt mer kaotiske bilde.
Det irriterer meg noe så inni granskauen hva det mørke bak livvakten og til høyre for stolpen er for noe. Mulig det kan være et hode, med en lue på:)

Ellers så viser du igjen hvor spesiell du var allerede på den tiden til å finne spesielle motiv, og forundrer meg ikke om det er storfint besøk i hovedstaden her, med en slik "sjelden" livvakt.
Et bilde som ikke gir svar på noen ting. Og takk for det:)
mvh arild
Roger H.
Hei Arild, takk så mye for god kommentar. Bra du ikke fikk svar på noen ting her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu