A step into the unknown
Dette bildet var moro å ta. Dette er også noe helt annet enn det jeg vanligvis gjør da jeg ikke har brukt flere enn en eksponering. Uttrykket i bildet er også helt nytt for meg med så mye bevegelse i vannet. Det var virkelig spennende å ta dette bildet og jeg er veldig fornøyd med resultatet :)
Utstyr
  • Canon 450D
  • Sigma 10-20mm
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1,6s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_490711} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tormod D.

Veldig bra valg av lukkertid. God komposisjon. Du får nesten noe malerisk ut av bildet.
Arunas Z.

Fint bilde!
mvh
aronas
Paul Ivar P.

Nydelig!! Veldig pent!
Dan André K.

Tusen takk alle tre! Det varmer :-)
Martin H.

Aaah her har du virkelig gjort deg flid med lukkerhastigheten, veldig bra fanget med masse bevegelse i vannet - bølgen som bryter og vannet som renner ut i bildet er bare godt jobbet. Dette er kvalitet, du begynner virkelig å bli flink! Og veldig flott å se du prøve deg uten å bruke HDR verktøyet, dette var noe annerledes fra deg og fungerte sterkt bra. Komposisjonen er perfekt og fargene og lyset det samme. Gromme detaljer på fjellet og skarpt, dette er etter min mening det beste du har gjort. Klar innertier Dan :)
Dan André K.

Takk for kjempefin kommentar Martin! Veldig hyggelig at det falt i smak. Ja, jeg føler jeg kom et skritt videre med dette bildet :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu