Dagbladet
Vil gjerne kun ha konstruktiv tilbakemelding :)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_490021} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Avsluttet .
Ikke så lett å kommentere dette, men siden du etterspør tilbakemelding så bør du få det.

Hva jeg ser er en dagbladlogo i bevegelse, som jeg tolker er et resultat av at du har beveget kameraet (bevisst antar jeg) i skuddøyeblikket. Jeg klarer ikke å tolke noe budskap eller historie er, men muligens kan det stå som illustrasjon på at Dagbladet "skjelver" etter synkende opplagstall.

Bakgrunnen er svart og rolig, hvilket bidrar til å rette all oppmerksomhet mot logoen. Jeg synes komposisjonen er harmonisk, og det fremstår mer spennende på denne måten enn om logoen f.eks hadde vært midtstilt. Svart/hvitt kler bildet. Jeg synes at logoen burde vært vannrett, fremfor å helle skrått oppover.

Hvis målet har vært å lage en kreativ avbilding av Dagbladlogoen, synes jeg du har lykkes godt (med unntak av at den ikke er vannrett).

Jeg er dessverre sterkt i tvil om bildet har særlig apell for mennesker utenfor Dagblad-sfæren (men det er bare min mening).

Mvh Jens :-)
Lars Kristian S.
Hei Jens
Først og fremst setter jeg stor pris på at du har tatt deg tid til å gi tilbakemelding på et såpass vansklig bilde (som du nevner) i form av at mesteparten er svart.
Jeg synes det er en spennende tankegang du setter deg inn i. Jeg ser biten at logoen burde vært vannrett og skal ta det til etteretning.

Mvh
Lars Kristian
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu