Bildet inngår i albumet Scener fra Tromsø by -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger189
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_489212} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Varehus(?)etter stengetid kanskje? I hvert fall godt med parkeringsplasser som er ledige. Litt usikker på innholdet, og synes ikke det gir meg så mye mer enn et oversiktsmotiv fra et urbant strøk et sted østenfor oss?
Roger H.
Går ut fra at dette er Jekta Handelssenter i Tromsø. Da det er lite biler parkert her er det vel utenom åpningstiden ser det ut som. En mann med sykkel på vei ut er vel det jeg får ut av bildet Torbjørn.
Thorbjørn R.
Takk for kommentarene.

Dette er Jekta Handlesenter i Tromsø, ja - før åpningstid.

Bildet er vel en .. famlende start på et prosjekt hvor jeg tenker å dokumentere dagliglivet i Tromsø by. Det skal resultere i en utstilling i 2041 :-)

Mvh Thorbjørn




Wilko J.
Kjære Thorbjørn,

Jeg leser mange av dine tilbakemeldinger på dine egne og andres fotografier DU er streng.....de blir litt "uvirkelig"," Merkelig" Her? etter et slik bilde?? Du har så mye bra...er det da "lovlig" å legge ut ""dårlige""bilder??

Nå fikk du 3 tilbakemeldinger på noe som står her pga ditt navn...ingen ukjente hadde fått ei bokstav på dette...det vet du. 2041?? jaja håper jeg lever da.....håper du akiverer dette....=)

Hilsen Wilko
Thorbjørn R.
Hei Wilko - og mange takk til deg også.

Man skal vel ikke bare legge ut bilder man selv er fornøyd med? Også bilder man er usikre på er det god grunn til å teste ut på et kritisk publikum. Dette bildet tilhører sistnevnte kategori.

Og når jeg oppever at de tilbakemeldingene jeg får er oppriktige (dette gjelder også din kommentar), så er alt såre vel for min del :-). At dette bildet tydeligvis ikke treffer helt, tar jeg til etterretning (som det heter) - og har det i bakhodet neste gang jeg er ute for å dokumentere Tromsø anno 2010.

Jeg kommer nok ikke til å arkivere dette :-)

Mvh Thorbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu