"På kaikanten"
Hekkende krykkje m/unge i reiret på brygga, Kårøya, Røst.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor 18-200 f 3,5-5,6 VR
  • Brennvidde18 mmmm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/180s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_488910} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Avsluttet .
Hei Espen, så dette bildet sto ukommentert, og synes det var litt rart.
Jeg synes dette var meget severdig. Jeg ser en fugl som passer på ungen sin i et reir på et utsatt sted. Han virker på passelig, og føler seg kanskje truet både av fotografen og av personen lenger til venstre i bildet. Utover denne historien synes jeg bildet ditt har flere kvaliteter som fotografi. Jeg liker komposisjonen godt og fokuspunkt er fuglens hode. Derfra går det en diagonal linje i fuglens synsvinkel ned til personen. Jeg synes utsnittet er tilsynelatende perfekt. Teknisk synes jeg fargene harmonerer godt, fargemetningen synes moderat, og skarphet upåklagelig. Liker også hvordan fokuset er satt på fuglen og dybdeskarpheten synes svært passende. Skarp nok til at personen og de andre fuglene synes godt, men uskarp nok til å fremheve fuglen og skape litt dybde. Fuglene som flyr rundt huset til venstre bidrar også positivt til å skape litt bevegelse. Toneomfang og kontraster synes jeg er meget bra og passende for bildet.

Små mulige forbedringer kunne være å tone ned/bort den skarpe skyggen på fuglens bryst, og kanskje også "strekke litt" i bildet for å rette opp bjelken helt til høyre.

Jeg synes dette var meget bra. Mvh Jens :-)
Espen S.
Takk for grundig vurdering! Ikke alle bilder tiltrekker seg oppmerksomhet like lett, og får like lett kommentarer. Dette bildet må du nok få litt opp i størrelse før du ser historien som du beskriver. Kan nok virke kjedlig i lite format.
Mvh
Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu