Room with a view
Fordi motivet har lite farge har jeg valgt s/hv, og har bevisst dradd litt mye i spakene på alternativ versjon.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-09-25 16:39:48
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_488479} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Maria Therese H.

V1! Liker tittelen din! (og bildet)

Mvh
Maria
Lars Ivarson F.

heilt klart view..flott observert..fint utsnitt..
Tove H.

Tror oppmerksomheten mot rommene med utsikt er bedre på v1, derfor velger jeg den.Fint med ledningen m lampe som krysser en annen vei..skaper balanse. Stilig og bra observert!

Tove:)
Harald N.

Godt opservert og fint komponert. Passande tittel.

Mvh Harald
Eli R.

Herlig! Man lurer på om de har vært ute selv og tatt vekk nettingen, eller om den tilfeldigvis har falt ned. Dette er et bilde hvor du har lykkes å skape en historie. Skape undring.

Jeg foretrekker faktisk fargeversjonen. Men den ser litt "grodd igjen" ut i det sorte sammenlignet med s/hv versjonen.

Jeg syns lampa er et veldig viktig elelemt her, og at den er plassert litt tilfeldig. Begge tingene som skjer i bildet er oppe i venstre hjørne. Jeg ville vurdert å kutte både til høyre og nede for å få bedre balanse. Alternativt vandre litt frem og tilbake på gaten for andre vinkler som ville plassere lampa annerledes i bildet.
Willy K.

Takk for hyggelige kommentarer :-)
Synes selv bildet er litt kjedelig bortsett fra poenget oppe til venstre, hvor man kan fabulere litt. Er med på at det kunne tjent på mer "tyngde" i høyre del, kanskje jeg burde ha flerret opp duken nederst til høyre for å skape litt balanse. Evt kutt synes jeg ville gå ut over gjentagelsen, samt at poenget med åpningen er tydeligere når resten av flaten er stor og hel.
Joachim Sem C.

Jeg liker bilder hvor repetisjon blir brutt opp av noe "overraskende", slik som den avrevne duken i bildet ditt.
Jeg syns ikke at få farger er grunn nok til en svart/hvitt konvertering. I mine øyne kreves det sterk kontrast og/eller tydelig tekstur for at s/h virkelig skal komme til sin rett. Så jeg foretrekker også fargeversjonen her.
Jeg lurer på hvordan bildet hadde blitt hvis du tok det rett fram, istedet for på skrå. Ikke sikkert det hadde blitt en bedre komposisjon, men mulig.
Henning S. P.

Artig bilde, godt sett! Tittelen passet veldig bra.

Henning
Per Einar G.

Dette er slik man ikke ønsker å finne arkitekturen når man reiser jorda rundt for å forevige den til minnebrikken, men på den annen side var det jo greit at to av beboerne fikk se ut. Godt sett og greit komponert, foruten lampen i gaten som virker som et forstyrrende element og ikke tilfører noe positivt i mine øyne. S/H versjonen for meg.

Mvh
Per E.
Håvard F.

Godt sett. Synes dette var bra komponert. Fin fint i sort hvit
mvh
Håvard
Anne-Lise S.

Veldig bra valg av disse to åpne "vinduene" i det hele, og med god balanse fordi lampa er med. Liker V1 best. Interessant...

Anne-Lise
Edin Andre Ø.

Må bare henge meg på de andre kommentarene. Svært god sammenheng mellom tittel og motiv. Komposisjonen er fin synes jeg, men d kan sikkert komponeres på mange måter. Svart hvitt fungerer best her for meg.
Jan Erik F.

Godt sett! Liker komp godt, og sort/hvitt passet veldig godt i mine øyne.

Jan Erik
Katharina Ø.

V2! Jeg fikk burkaassosiasjoner. Morsomt:-) Katharina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu