Nana Marie
Portrettbilde av Nana Marie, tatt i Ålesund sentrum 21.09.2010.
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon EF 85mm 1.8
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetISO 100 RAW. Håndholdt. Blits Canon 430EX inn fra venstre, avfyrt gjennom standard hvit paraply.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_487903} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kristine S.

Nydelig konfirmant som er rett i ryggen! God kontakt med modell med godt opplyst ansikt.(toppen av hode går litt i ett med himmel..) Jeg syns dette var bra!
Mvh Kristine
Gunnar V.

Eg likte dette portettet godt. Fin kontakt med modellen. Dei lyse og litt utbrende område over hode øydelegg litt av heilheitsinntrykket i dette veldig flotte s/h - portrettet. M.h. Gunnar
Willy K.

Dette var fint! Skarpt og godt lys (så vidt jeg er i stand til å vurdere denslags). Modellen er virkelig tilstede, både øynene og uttrykket hennes skaper nær og fin kontakt. Ikke viktig, men den mørke åpningen i muren bak til venstre forstyrrer litt, siden bakgrunnen ellers er ganske lys. Men siden det er en portal(?) kan du jo ha tenkt symbolikk.
Avsluttet .

Slående og kontrastfullt bilde. Flott modell - rett og slett nydelig!
Bent U.

Takk for det Terje. Sett i ettertid, og hadde det vært i dag, hadde jeg kanskje tatt noen hudkorrigeringer. Dette var bilder ifbm konfirmasjon - en dokumentasjon for ettertiden - og da føler jeg liksom at ærlighet teller mest.

Mvh Bent
Håvard F.

Småpirket er nevnt, men føler vel dette overskygges av at dette er et skikkelig godt gladportrett- som falt svært i smak. Bra dette Bent
mvh
Håvard
Avsluttet .

Jeg syns bildet er fantastisk bra og er helt enig med deg, ærlighet teller mest på så viktige fotograferinger. Jeg ser ingen hensikt i og redigere bildet ihjel.

Mvh Christian.
Bent U.

Takk for tilbakemeldingen Christian. Mvh Bent
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu