Illusjon..eller virkelighet ..eller begge deler.
Var egentlig et mislykket bilde men etter litt redigering ble det ganske illusorisk ,synes jeg da.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_487717} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Hmm, merkelig at dette bilde ikke har fått noen kommentarer. Syntes det var spennende, ganske fint lys over hele bilde som skaper en slags sci fi følelse. Og siluetten av personen er en flott detalje som skaper en historie rundt bilde for min del. MEN, vet ikke om du har brukt slik en fisheye effekt eller kanskje noe lignene, som peker ut prosessen i bildet og ødelegger litt. Og fargemetningen er overdrevent, men samtidig gjør det en del bra for bildet. Så versjonen i den andre fargen og liker nok denne versjonen best. Men vis du fikk litt andre blå toner med i bildet, kanskje skapte en mer "realistisk himmel", så tror jeg dette bildet kan gå opp noen hakk. Man ser og i sjøen at det blir "flekker" av unatrulig blått, vet ikke helt om dette er med meningen.
Men uansett så liker jeg bildet

Mvh Janita
Jan Atle M.

Takker så mye for dine betraktninger av mine bilder,
Jeg tenkte vel egentlig så enkelt at bildet er ødelagt.og dro på med farge for å i mine øyne gjøre det surrealistisk og eksperimentelt.:-))men ser jo som du sier at det ble noe overdreven fargemetning.og bakgrunnen for fiskeøyeeffekten var for å piffe opp en utbrent sol nedgang.Som jeg selv føler fungerer for meg.

Har også kikket litt på dine bilder og jeg må si du er flink med dine effekter på bildene dine og at du behersker teknikken i fotoshop til fulle . c",) Og at du liker det på tross av.
Avsluttet .

Selvfølgelig liker jeg bildet, man trenger ikke all slags overdrevne effekter for å få fram ideène sine. Det var det som fanget oppmerksomheten min med dette bildet, synes det er godt utført. Keep up the good work
Jan Atle M.

Takker for ditt objektive syn på bildene mine og de konstruktive innspill og tilbakemeldinger jeg fikk.
Og til deg også keep up the good work.:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu