Stargirl
Hadde vært innmari fint med noen kommentarer om hva dere synes om dette bildet. Det er en skoleoppgave og jeg trenger derfor litt veiledning. Hva er bra? Hva er dårlig? Hva kan gjøres bedre? På forhånd takk :)
Utstyr
  • Olympus Camedia
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger647
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_48736} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Øyvind B.

Frekt utsnitt. Lyset er bra også. Ikke spennende bare bra. Skal jeg klage på noe så er det halssmykket. Flott at du prøver å få med hendene. Det strever jeg veldig med å få til, men kanskje er det litt for lite hender. Kanskje fordi at du har et utsnitt som er så frekt og tett innpå. Kanskje halssmykket også fungerer bedre om du går litt lengre ut. Kanten på genseren ville jeg fått fjernet.

Så jobb litt mer med de ulike delene av portrettet. Detaljene. Og prøv å gjøre lyset litt mer spennende. 1845 belysning er jeg svak for men jeg er kanskje av den gamle skolen. Altså en lyskilde 45 grader på modellen og en svakere mellom fotografen og den andre lyskilden.

Øyvind
Avsluttet .

Lyset er i hvert fall ''korrekt'' etter boka, og utsnittet ikke dumt, men jeg tror du skal ta vekk hånden helt og holdent. Slik det er nå fungerer det ikke for meg.

Mvh Ola
Lars Teppan J.

Etter å ha sett igjennom dine tidligere bilder må jeg si at dette er en av de beste! Er ikke noe spessialist på portrett men synes personlig lyset ble noe flatt. Da mener jeg å få balansen i det 3dimensjonale motivet ved bruk av lys som gir svake toneforskjeller for å få frem ansiktsformen kontra for sterke slagskygger. Det er ofte små justeringer som skal til... Detalier er tidligere nevnt av ØB... et + for god kontakt med modell!

Lykke til videre!

mvh
Lars
Thomas A.

Lyset er bra det og temmelig etter boka slik som OEH sier. Synes kanskje at lyset blir litt flatt! Ville kanskje sett lyskilden inn litt mer fra høyre og heller bruke en reflektor på å lette opp skyggene som da vil oppstå på venstre side. Hånda må bort! Enten mye mer hånd, eller ikke hånd, slik som den er nå ødelegger den! Vær også oppmerksom på små detaljer, slik som det lille vi ser av genseren... som med hånden, enten må vi se mer, eller så kan du like greit ta det vekk. Pen modell, nydelige øyne. Så du har definitvt noe å jobbe med, og du ser ut til å like å leke litt, så dette kommer til å bli bra!

Thomas
Trygve S. A.

Syntes faktisk dette var bra, jeg! Litt flatt lys, men fin vri med skråstilt modell. Synes hånda skal være der jeg, ellers er det bare et fjes.
Kenneth S. T.

Hun har looken da! :) Bra modell synest jeg. Synest lyset ble for flatt... Jobb mere med henne. Hånda som viser synest jeg gir bildet litt extra spenning, bra.

Kenneth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu