Brahminyglente med sitt bytte.
Våger meg på litt variasjon med litt asiatisk rovfugl. Jeg vet nemlig at Brahminyglentene også hvertfall finnes i Thailand i tillegg til India og antagelig flere steder i Asia. Dette bildet er noen år gammelt og er tatt fra båt i fart for frihånd i og med at vi var på vei tilbake etter fotojakt på krokodiller, den såkalte Indian Mugger som kan bli opptil 4,5 meter lang. Båten hadde god fart da jeg fikk øye på denne på en stolpe ute i elva. Jeg rakk tre raske skudd - to stk. graut og dette som faktisk tar seg bedre ut på lerret i størrelse 70x50cm enn på digitalt. Byttet tror jeg faktisk er ei rotte om det skulle være av interesse.
http://pbase.com/kneppen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_487119} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Rune N.

Ein Vogelfanger bin ich ja....
Kortversjon: Imponert

Rune
Leif Egil H.

Hei Roar

Dette var litt av en fugl. I flott positur. Fuglen fyller bilderammen bra.
Det kan virke som du har forsøkt å kompensere på den manglende skarpheten ved å over oppskrape fuglen. Det synes ikke jeg var veldig heldig.

Håper du får et bedre bilde av den flotte fuglen senere, for dette var severdig.


Leif Egil
Heidi N.

Lurte litt på hva byttet kunne være, så greit at du opplyste det. Bildet er fint til å være tatt på frihånd i fart, komposisjonen likeså. :)
Mvh Heidi
Avsluttet .

Slett ikke dårlig "fanget" dette Roar, flott å se disse eksotiske fuglene...så, tatt på frihånd fra en båt i fart er jo dette en prestasjon i seg selv...well done!

mvh Ulv
Lars Ivarson F.

syns ikkje denne åtseletaren er ein fin fugl..men du har ein god kameravinkel og resten var flaks, var det ikkje sånn? Eit sjåverdig fuglebilete..
Tore V.

Fin positur på fuglen, som tydeligvis er i ferd med å slite i stykker sitt bytte. Bra eksponert mot den lyse himmelen. Litt for kraftige konturer rundt fuglen og stolpen, litt mildere oppskarping hadde muligens dempet dette.
Wilko J.

Roar,

Du har masse gode bilder. Jeg likte dette og men ikke minst dine historier. Jeg sitter her som en liten gutt (48)som leser en eventyr bok. Det er en glede å se dine bilder og kommentarer både på dine egne og andres...Du er spesiell...og det mener jeg positivt =)

Mange hilsen.

Wilko
Avsluttet .

Som en litt større gutt:), så synes jeg Wilko sier det så godt, eventyr og gode historier som du legger som undertekst til dine bilder. Det er liksom DEG.
En kjekk fugl, har den en så lang tånegl, så kan det kanskje være vanskelig å bearbeide byttet. he, nei, jo det vil si, trodde ved første øyekast at det var en lang tånegl:)
Ja denne fuglen kommer neppe til Norge de første 100 år:)
Fint bilde.
mvh arild
Bjørn T.

Flott bilde av en fugl jeg aldri har hørt om. Fine farger og godt utsnitt. Bra levert! Mvh Bjørn
Dirk R.

et "uvanlig" bilde fra deg Roar :-) , men ikke mindre bra!
hilsen dirk
tove j.

Tatt i fart og med fri hånd..imponerende! Mvh tove
Frode L.

Hei.

Artig å se fugler fra andre verdensdeler,
synes du her en god skarphet med tanke på frihånd fra båt i fart, flott lys og gode farger.

Frode.
Roar K.

Lars har rett. Det var flaks. Flaks hører med i en fotografs hverdag - være der og når ting skjer. Jeg husker jeg jobba en del med bildet den gang. Dette er tatt ned fra en versjon jeg har hatt på et trykkeri for utskrift på lerret. Bildet så bedre ut da for baklyset i digitalt avslører alle småting. Haloen her overså jeg da jeg klikket et kompensjonssharpen. Burde gått innom Fade og redusert noe. Hadde jeg den gang hatt det utstyret jeg har idag ville kanskje bildet vært bedre, men det får vi aldri vite. Dette er enestegang på 12 vintre jeg har hatt sjansentil å se noe slikt som dette og jeg har sett mye Brahminykite.
Takker så mye for kommentarene. Hadde ikke venta så stor deltakelse på dette.

Roar
Erik L.

Eksotisk motiv, god komp og hendelse i bildet ditt. Noen tekniske svakheter, men det oppveies av de gode tingene i bildet ditt.
mvh. Erik
Roar K.

Takk til deg også, Erik.

Roar
Duy P.

Hei Roar !
Du har jo så mange spennende motiver fra Asia som vi ble servert, bare herlig sier jeg. Denne fuglen er ingen hverdagskost heller. Tatt fra en båt i full fart og frihånd så er dette meget bra. Med dagens hightech så hadde du nok fått en perfekt av denne arten. Spørs om den vil posere slik igjen (med mus kompis under klørner).

mvh duy
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu