Langstranda
HDR, 5 eksponeringer, justering i ps.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_486872} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Heidi N.

Et fint bilde hvor elvene leder blikket vårt ut i havet og til den vakre solnedgangen. Du kunne kanskje gitt det et lite kutt i bunnen siden det er veldig lite der som fenger blikket, men det funker godt også slik det er. :)
Mvh Heidi
Stein-Evert P.

Har ikke vurdert kutt i bunne før du nevner det. Ser at noe av forgrunnen med fordel kunne vært kuttet.
Takk for konstruktiv tilbakemelding. :)
Geir L.

Et herlig stemningsbilde.Er enig med et kutt i bunnen. Liker lyset her godt,fin bruk av teknikken, bra :)

Mvh
Geir
Stein-Evert P.

Takk for hyggelig kommentar, Geir.
Tom A. T.

Fin utnyttelse av lyset her. Ser det er nevnt kutt i bunnen, men var det mitt bilde ville jeg heller kuttet vekk halve himmelen. Den blir for meg en litt for stor og tom flate, mens bunnen etter min mening har flere elementer som må være med. Den lille pytten nede til høyre sammen med linjene som danner en pil leder blikket effektivt inn i bildeflaten og inn til det flotte lyset som speiler seg i vannflaten.
mvh Tom T
Stein-Evert P.

Takk skal du ha for fin tilbakemelding og forslag. Nettopp linjene som kommer inn fra sidene var et poeng i komposisjonen. Kutt av himmelen har jeg ikke tenkt på, men ser så absolutt dette som et alternativ.
Forskjellige meninger, oppfatninger, og forslag til endringer.......det er lærerikt å legge ut bilder og få slike tilbakemeldinger. :)
Tom A. T.

Flatefordelingen tilsier at du strengt tatt ikke behøver å kutte i det hele tatt. Derimot ser jeg ved nærmere ettersyn at det burde vært litt rettet opp slik at vannkanten kommer i vater.
mvh Tom T
Stein-Evert P.

Føler meg rimelig trygg på at vannkanten er i vater. Den ligger i det lave mørke landskapet i bakgrunnen, men lyset/speilinga i vannet forleder en noe slik at det virker skjevt. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu