Gatemusikanter i Køpenhavn
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger159
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_486354} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Bjørnar P.
Ikke akkurat sprudlende disse karene, men de spiller neppe for gleden heller. Rent og ryddig bilde. Den avdempede fargemetningen regner jeg med er tilsiktet, uten at jeg helt ser hvorfor.
God og klar fortelling.
ketil g.
Hei Bjørnar. Takk for at du kommer med en kommentar. For tiden liker jeg denne fargemetningen på motiver ute på gaten. Ingen annen grunn.

ketil
Andreas B.
Det som jeg synes er spennende med dette bildet er at du har klart å fange inn fire veldig forskjellige ansiktsuttrykk. Jeg synes jeg kan ane lengsel, oppgitthet, og tristhet. Uttrykkene er ganske tydelige og jeg synes for så vidt at fargemetningen sitter ganske bra til situasjonen. Jeg synes dette fungerte bra jeg!
Avsluttet .
En litt dyster fargemetning som passet bildet, utrykkene gjør mye av bildet...synes dette ble et fint, fortellende bilde...et urbant tristesse..

mvh Ulv
Wilko J.
Et par brødre som prøver å selge musikken sin. Det må være en mega trist låt det framfører...det ser i hvert fall slikt ut. Fargene du brukte passer fint her.
Bakgrunnen gir meg følelse at de er utestengt.
Et trist men fortellende bilde.
Mvh Wilko
Joakim D.
Jeg liker fargemetningen og komposisjonen godt. Du har klart å fange stemningen på en fin måte. Alle personene i bildet sier noe gjennom sitt uttrykk.
Liv F. D.
Her ser det ut for meg som du har fanget et ekte "Hot Club Jazz orketer" til brikka di. De sitter der med stor innlevelse i sin lett melankolske allikevel rytmiske musikk. Liker veldig godt fargevalet ditt her. Synes det "kler" motivet fra gatebildet. Her er det om å gjøre å få presentert musikken på den rette måten så folk kan legge en slant i veska og kjøpe med seg CDen.
Ikke noe kritikk fra meg her, kun formidling i det jeg opplever i bildet ditt.

mvh
Liv ")
Pål G.
Min kritikk deles i to - en for musikeren i meg, en for fotografen.

Musiker: Herregud for en uinspirert gjeng. Hadde disse vist seg i nærheten av meg, fremførende musikk med disse ansiktsutrykkene - så hadde jeg tatt penger ut av kassen deres og gitt til nærmeste blokkfløytespillende rumener. Musikk handler om å formidle, og om disse formidler noe - så må det være middelmådighet.

Fotograf: Jeg liker motivet (når jeg klarer å se bort fra ansiktene) og fargemetningen står seg fint til resten av motivet. Fine kontraster. Flott fortalt.
ketil g.
Takk for all konstruktiv tilbakemelding. Det er slikt som gjør at man driver videre i sjølutvikling.
Men kunne ønsket å få kritikk også på "middelmådige" bilder. Da kunne en "lære" mer tror jeg.

ketil
Fred S.
Du har sikkert rett i det siste du sa, om å få kritikk på middelmådige bilder. Du har vel også rett når du med det antyder at dette bildet er mer enn å bare være middelmådig, det har mange gode elementer. Alle er alt nevnt, fre de resignerte og livstrøtte blikkene de delvis ser på verden med, og delvis utveksler, til de desaturerte fargene. Fungerer godt sammen alt dette, og også en liten detalj som den litt patetiske CD`en som stikker opp av veske i front forteller om håp som fremdeles lever, men bare såvidt.

fred s
fred s
Håvard F.
Synes dette var bra. De lettere slitne musikerne er sikkert lei etter mange timer uten kanskje de største gevinster....
Godt fanget. Liker fargene og format
mvh
Håvard
ketil g.
Takk for alle kommentarer.

ketil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu