Aeschna juncea
Testet Sigma 150/2.8 macro. Det viser seg å være et interessant objektiv også på andre områder enn macro. Gode optiske egenskaper så vidt jeg kan vurdere, men ikke av de raskeste på AF.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger285
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_486296} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Magnar B.
Herlig! Super skarphet og actionfølelse! Godt jobba!
Bjørnar P.
Perfekt fokus så langt jeg kan se. Godt valg av lukkertid, som gir god skarphet der det trengs samtidig som bevegelsen kommer frem. Rent og ryddig bilde. Litt bildestøy, som lett kan filtreres bort.
Andreas B.
Meget skarpt og fin bilde. Enig med det andre som står her. Kunne selvsagt vært er mer spennende komposisjon, men bildet er bildet er flott å se på. Du har truffet godt med lyset også.
Svend Wiig L.
Hei Kjell Sigurd!

Hvordan kan et slikt bilde gjøres bedre!!?? Teknisk opptimalt med det som hører med. (ref. det som allerede er nevnt over!) Hvor mange eksponeringer måtte du ha for å fremskaffe dette ene bildet!?

Har ingen forbedringsforslag..."bare" godord!!:)

Flott...m.a.o

Mvh Svend
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker. Utfordringene med denne krabaten er at den beveger seg fort og mye, som igjen gir utfordringer i fht. bakgrunn etc.. Komposisjon i denne sammenheng dreier seg først og fremst om å finne riktig bakgrunn i kombinasjon med riktige lysforhold, samt å gjøre et valg i beskjæring av bildet i etterkant. Løsningen her er nok ikke så spennende nei.

Bjørnar; jeg ser støy i enkelte partier rundt vingene. Litt slurvete etterbehandling får ta skylden.

Svend; tja.... noen hundre eksponeringer ble det vel på den formiddagen.Sitter igjen med 15-20 skarpe fluktbilder.Tålmodighet er nøkkelen. Gjerne i kombinasjon med litt årvåkenhet i fht. fluktruter og bevegelsesmønster.

Mvh
Kjell S
Tom A. T.
Jeg blir alltid imponert over denne typen bilder der det sitter som her både mht fokus/eksponering, komposisjon og bakgrunn. At tålmodighet er nøkkelen skriver jeg gjerne under på :o)..
mvh Tom T
Svend Wiig L.
....det sier det meste!!! BRA!!!:):)
(det skal mye til å få til dette...jeg vet!!:))
Håvard F.
Sykt sykt bra!!!
Blinkskudd!
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu