Værøy
Bildet viser Værøy sett fra Bodø rett etter at sola har gått ned. Har justert litt på nivåene. Kom gjerne med tilbakemeldinger!
Utstyr
  • Nikon Nikon D80
  • Nikon Nikon, AF 80-200, 2,8
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/25s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_485590} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Solvår B.

Du ber om tilbakemeldinger. Jeg synes dette er et flott solnedgangbilde med herlige farger og fine silhuetter av fjellene.
Alle ønsker tilbakemeldinger på bildene sine, regner jeg med. Du har vært medlem siden 2008, og har ikke kommentert ett eneste bilde. Det synes jeg er litt dårlig gjort, når du selv ber om tilbakemeldinger. Dette betyr ikke at jeg forventer at du skal kommentere et av mine bilder nå. Jeg snakker generelt. Håper du blir aktiv i tida framover. :))
Solvår
Helge L.

Jeg tar Hintet. Jeg er selv en amatør og har ikke allverdens forutsetninger for å faglig analysere andres bilder. Men likevel, man kan jo ha subjektive meninger om måten bildene er tatt på, valg av motiv, komposisjon, etc.. Og du, takk for tilbakemeldinga ;)
Solvår B.

Da jeg ble medlem her på dotten, kunne jeg veeeldig lite. Jeg hoppet i det, og syntes det var skummelt å foreslå et kutt i et bilde. Jeg har lært utrolig mye av å være aktiv. Så og si alt jeg kan om foto, har jeg lært av folk på dotten. Og jeg har mye igjen å lære.
Så mitt råd er - bare hopp i det. Det er din mening om bildet du skal fortelle. Magefølelsen, det første inntrykket, er ofte det som gjelder. Jeg kan heller ikke gi folk fototekniske råd. Men gleden, begeistringen håper jeg at jeg klarer å formidle.
: ) Solvår
Oddvar Rune S.

hei! veldig flott bilde med flotte farger. eneste som eg vil sette fingeren på er at du kunne ha klonet veg dei svarte prikkene på bilde som er forårsaket av støv på bildebrikken.

Mvh

Oddvar
Oddvar Rune S.

det skulle være vekk og ikkje veg :)
Heidi N.

Nydelig bilde med vakre farger. Liker linjene som går på tvers flere ganger bakover, og siluetten av øyene bakerst.
Mvh Heidi
Trym S.

nydelig stemning i bildet ditt! Bra teknisk. bare å nyte ;)

Trym
Adrian Dyrhaug G.

Hei Helge!

Flott solnedgangsbilde dette!
Fine linjer i bildet og nydelige farger.

Knallbra!

mvh Adrian Grande
Helge L.

Takk for det, folkens. Jeg er enig med deg, Oddvar. Prikkene på bildesensoren er noe skjemmende.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu