Nedsnødd og ensom huske
Utstyr
  • Rolleiflex T Ilford 3200@1600
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger81
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_484853} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Avsluttet .
Hei Anders, jeg ser bildet ditt har stått ukommentert lenge.

Jeg ser to delvis gjensnødde husker som henger fra et huskestativ. I bakgrunnen ser jeg en boligblokk, og et eller annet stort, svart og ubestemmelig som går opp i luften nesten inntil boligbolokken. Jo mer jeg ser på denne ubestemmelige svarte saken, jo mer "irriterende" blir den, ettersom jeg ikke forstår hva det er.

Jeg får en liten historie ut av bildet; det er vinter og barna som bor i blokkene gjør andre ting enn å bruke huskene. Følelsen er litt "forlatt". Estetisk sett, er det noen fine linjer i huskene og husene bak. Den hvite snøen er ganske rolig og det samme er himmelen. Jeg synes bildet er litt "venstretungt", og "et-eller-annet" i venstre del foran blokka forstyrrer litt for harmonien. Det som forstyrrer mest for meg er den tidligere nevnte svarte saken. Utsnittet synes jeg er fint, og jeg ser ingen grunn til å beskjære tettere på noen av sidene.

Bildet fremstår nesten helt svart/hvitt, med harde kontraster og kun noen få gråtoner. Jeg synes det fungerer fint. Eksponeringen er upåklagelig. Bildet er ganske grovkornet, og gir et litt gammelt preg. Synes det er helt ok, ettersom boligblokka trolig også er noen år gammel. Den korte dybdeskarpheten synes jeg fungerer veldig bra, og forsterker fokuset på huskene. Akseptabel skarphet.

Jeg liker konseptet, men savner først og fremst et noe renere område mellom huskene og blokka bak. Nå synes jeg dette fremstår som et "greit knips".

Mvh Jens :-)
Anders G.
Takk for en god og grundig gjennomgang av bildet. Jeg har jobbet en del med dette bildet og liker stemningen svært godt selv. Faktisk så har jeg ikke lagt skikkelig merke til den mørke trestammen midt i bildet skikkelig før nå. Ser at den kan virke forstyrrende.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu