Pepsi
Gikk en tur i skogen
Utstyr
  • D700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_483529} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Andreas K.

Konge bilde! Personlig synes jeg det er litt mye magenta i jord-tonene dine. Du ser det ekstra godt nederst midt på (og i trærne), og stjeler unødvendig oppmerksomhet. Jeg er også litt frem og tilbake på om det er litt for åpent på høyre side av bildet.. men samtidig så går blikket til hunden den veien, så veier opp.. sukk, mind in conflict.

Det er en skikkelig digg atmosfære i bildet. Norsk skog! <3
Mats T.

Takk.
Ja det er kanskje en anelse mye magenta på jordflekkene. Det var en hel del problemer med dette bildet, jeg hadde nettopp fått en ny 24-70 som jeg ville teste, så jeg tok med bikkja til fattern å stakk opp i skauen. Tok med to sb-600'er, men ingen stativer :P Så blitsene lå på bakken, bikkja var svart, og å finne en komposisjon MIDT i skauen var ikke helt lett siden alt så helt likt ut :) Men dette bildet gjorde jeg mens jeg holdt på med et ps kurs, så det er i utgangspunktet bare lek med hue/saturation layer som er poenget.

Mats
Rune N.

Bildet er egentlig fullstendig feil, samtidig greier du å få noe Kittelsensk i det.
Totalt blir dette aldeles bra.
Håvard F.

Hmm spennende format. Likeså lys.
Jo likte dette, selv om det er midtstilt :)
mvh
Håvard
Mats T.

Takk :D
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu