Ulv (K)
Utstyr
  • -
  • Nikon 70 300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger72
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_481517} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Roar K.

Mangler nok ørlite på skarpheten i selve eksponeringen. Ikke sikker, men synes å se at beste fokus ligger på brystet nedenfor hodet. Hvis man ikke har objektiv med stabilator kan det være en fordel å bruke stativ og snorutløser samt la autofokus få tid til å fokusere. Ved elektronisk utløser så vær obs. på at den ofte bruker lenger tid så jeg anbefaler snorutløser. Nå vet ikke jeg om det kun er vanlig utbrenning eller en skade i pelsen ute i høyre bildekant, men uansett ville jeg forsøkt meg litt fram for å finne riktig hardhet i kloner'n og så klonet inn fra det omkringliggende så det ble jevnt. Krever litt tid da du antagelig må prøve og feile noen ganger før du treffer helt. Noen ganger kan tilsetting av støy være løsningen, men den er enda mer pirkete og tidkrevende og ville ikke vært noen god løsning her.

Roar
Ingrid Milly L.

Dette var spennende motiv! Er det vill eller ulv i fangenskap?Jeg synes at denne har rødskjær i pelsen og det har jeg aldri sett før! Litt uskarphet men dog et spennende motiv, synes jeg.
Roger Å.

Takk for kommentarer og konstruktiv kritikk. Jeg har mye å lære når det gjelder bildebehandling så det er ennå en lang vei å gå.
Det som gjorde det vanskelig her var at bildet måtte tas gjennom en nokså finmasket nettinggjerde. Derfor måtte linsa helt til gjerdet, det var derfor ikke mulig å bruke stativ. Noe av det som er uskarpt kan skyldes at gjerde kom i veien.
Bildet er tatt i Polar Zoo og de hadde ulike fargenyanser.
Gulli Hanne O.

Dette blei bra, Roger, forholdene tatt i betrakning. Ikke enkelt gjennom det gjerdet og nettingen. Jeg liker utsnittet her, og de gresståene i forkant var fin innramming for ulven. Skarpheten er nevnt, men som sagt ikke lett. Fargene er fine, men jeg lurer på hvordan det blir med litt mer kontrast?

Gulli :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu