Naturlig skjønnhet...
Inger Helene uten spesielt mye sminke. Syns jeg det er noe av det vakreste, øynene kommer fram på en helt spesiell måte...
Bildet inngår i albumet Min lillesøster - Eksperimenter med sminke, klær, lys osv. fra våres uproffesjonelle hjemmestudio.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-04-20 18:56:25
    Versjon #2
Utstyr
  • eos 3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger809
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_48075} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Paal Henrik E.

Veldig pent ja. Litt synd med refleksjonene i øynene hennes, og det du har gjort i bakgrunnen virker forstyrrende og drar bildet veldig ned. Men det er fortsatt en rent og pent portrett, og en modell du burde ta flere bilder av.
Mvh. Paal
Tone L.

Ja, jeg ser hvor dominerende det på bakgrunnen ble nå... Det kom i forbindelse med ''smart blur'' i PS. Tror det ble bedre i V#2.

Bakgrunnen til bildene våre er noen gamle stoffer fra mammas loft som vi tydeligvis liker bedre enn de som ser bildene ;o)

-Tone :o)
Paal Henrik E.

Bakgrunnen på den andre versjonen så bedre ut ja, men den er fortsatt noe forstyrrende. Ha en fortsatt god påske.
-paal
Silja H.

Nydelig! Ser nesten ut som et maleri, men modellen tar seg bedre ut en Mona Lisa... :)
ellen-k w.

nydelig portrett - med fine hudtoner. jeg synes ikke bakgrunnen forstyrrer så alt for mye - og spesielt ikke hvis det er stoffer som betyr noe for deg og/eller modellen... da er de heller med på å gi portrettet særpreg -
ellen-k.
Erlend K.

... kommer naturligvis innenfra, og danner grunnlaget for ekte kjærlighet. Det ytre kan være et bedrag.

Nok om det filosofiske.

Fint uttrykk i modellen, og fine farger i ansikt/hud.

Bakgrunnen din passer ikke helt inn (ser litt militær ut), og bekledningen virker tilfeldig. Kjolen er halveis av/på, noe som drar bort oppmerksomheten fra ansiktsuttrykket.
Paal Henrik E.

...forresten for å mase litt mer på deg, så er det noe støv, samt en hvit flekk på leppa som fdorstyrer masse.
-Nok en gang Paal som har lite å finne på i dag
Tone L.

Takk for kommentarer igjen :o) Har forstått det med bakgrunnen nå - dere får ikke se den igjen ;o) Bortsett fra på de bildene som allerede er tatt da....

EK: Bekledningen trekker nok litt oppmerksomhet, men den er ikke tilfeldig. Det er en topp som skal henge på skuldrene :o) I våres øyne er den flott.. Hehe.. Skjønnheten kommer innenfra, og lyser ut gjennom vakre øyne uten maskara ;o)

PHE: Den hvite flekken var ikke spesielt pen da... Utrolig hva man ikke ser selv..!

-Tone :o)
Kaja S.

jeg liker bakgrunnene dine, den her var som erlend sa litt militær, selv om jeg nok ikke hadde lagt merke til det uten hans kommentar. gamle stoffer funker fint hvis man bruker dem riktig. enig med ellen.
fabelaktig modell, godt uttrykk. tror bildet hadde blitt enda bedre uten lipgloss.. :)
Carl H.

Søt modell, veldig rent bilde.. bakgrunnen er forstyrrende tho.
Thomas A.

Blir mye gule hudtoner i bildene deres. Haaper dere snart faar tak i en billig studioblitz! For begge 2 er jo temmelig nydelige modeller! Staa paa!!!

Thomas
Tone L.

Takk for ''nye'' kommentarer. Er visst litt uenighet om den bakgrunnen.. Selv kan jeg godt se at den forstyrrer, men den gjør bildet litt annerledes også.

TA: Ja, bildet ble veldig gult, det gjorde alle i samme serien... Men på dette bildet syns jeg det passet inn. Men en studioblitz høres ikke så dumt ut ;o)

Mvh Tone :o)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu