Min ventende lillebror
Vi var i Lærdal og ventet på båten. Dermed knipset jeg et bilde av lillebroren min som nettopp... Ventet på båten!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_480699} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Igen ett flott foto av lillebroren,liker sort hvitt jag :)Uvanlig vinkel, tøfft :),men jag ser att vannet langs fjellet går nedøver till venstre,litt skeivt bildet.
Enkelt og rette opp det i photoshop :)))
Syntes dette var töfft ellers Marion :)
Marion K.

Tusen takk for tips, det blir jeg kjempeglad for! Skal rette opp vannet, det hadde jeg faktisk ikke tenkt på. Dette bildet av veldig fint i farger også, men tenkte å "forenkle" det litt i svart-hvitt... Men synes du jeg la på for mye gult? Kanskje det er bedre i bare svart-hvitt?
Avsluttet .

Synes fargerna er bra ellers,d gjorde sæ m litt gult i det :))))Komposition er alltid vanskelig da man er nybynner,jag har ikke hold på så lenge jag heller,men om du har spørsmål,så kan du gå inn på Forum som ligg på den grå linjen under logg ut.
Det er mange proff fotografer inn på Foto.no
Og der får du bra tips.Du må va innlogget før og stille spørsmålet ditt da,selvfølgeli...Så ikke va redd og gå inn og spør.Og ikke va redd før og exprimentere da du tar bilder,du kan jo slette d om du ikke liker det.Det er alltid lurt og prøve fixe opp ett bilde du ikke er førnøyd m på Photoshop innen du sletter d,d kan bli utrolig bra om du har flax,og sjå på ett bilde du tatt nøye,både 1-2 ganger innen du sletter d.
MVH Torbjørn
Marion K.

Visste ikke om det forumet, jeg!:P Kanskje lurt å stille et spørsmål der, ja! Jeg sletter sjeldent bilder, men man vet også sjeldent hvem man kan plukke ut..!
Avsluttet .

Ja,men tross att man sjelv synes bildet er knallbra,og man legg d inn på Foto.no så er det ikke sikkert man får noen komentar till det,så det spørs hvem som kikker på det :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu