Bjørnespinner
Utstyr
  • Nikon D 50
  • Sigma 105 macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_479140} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Trym S.

denne har jeg ikke sett enda. ok bilde, men litt lite DOF. syntes hodet er for uskarpt.

Ha en fin kveld!

Trym
Ingrid Milly L.

Jeg synes dette bildet er ganske skarpt og med fine farger, men det er ikke alltid så lett å se om bilder er skarpe på sorte partier, synes jeg!Har sldri sett denne sommer fuglen men den er fin synes jeg!
Roger Å.

Tusen takk Trym og Ingrid for hyggelige og konstruktive kommentarer. Ser at hode og venstre vinge ikke er helt skarpe. Må nok jobbe mer for å få bedre resultat. Ser i min bok om sommerfugler at den er vanlig på fjellet og det var der jeg fant den.
Gulli Hanne O.

Har heller ikke sett denne før, artig å få se den her da.
Synes du har fått den ganske bra til, men kunne nok vært mer dybdeskarphet, ja. Ikke alltid like lett å få til det, men øvelse gjør mester heter det jo. (Og jeg må øve og øve og øve...)

Gulli :)
Tor-Øyvind T.

Fint bilde av denne lille tassen. Jeg må dessverre rette litt på dette Navnet her.Du har Skrevet att det er en Bjørnespinner.Men på en side som jeg har her så står det att denne heter Pinnsvinspinner
(Parasemia plantaginis)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu