d i e s e l
Utstyr
  • Nikon D60
  • Nikor 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_478525} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Avsluttet .
Teknisk grei avbildning av ei gammel bensinpumpe, men jeg synes det blir litt for enkelt. Kunne med fordel gjort litt mer utav det rent komposisjonsmessig, selv om det såklart er grenser for hvor mye en kan få ut av å ta bilde av en gjenstand. Tror dette ville fungert bedre om pumpa hadde blitt fotografert ift et miljø - dvs om litt mere av omgivelsene var med. Om det fremdeles er drift på denne bensinstasjonen eller landhandelen eller hvor det nå er tatt, kunne man f.eks fått med et menneskelig innslag. Eller bare generelt gjort litt mer ut av det ved å ta med mer av bygningen eller området rundt. Her blir det bare en gammel bensinpumpe mot en sliten murvegg.
Jarle O.
Takk for din tilbakemelding Tommy, er veldig enig med deg, det ble veldig enkelt dette, prøvde med forskjellige filter i PS men det ble liksom ikke noe bedre av den grunn, tror nok du har rett med tanke på å skape noe mer rundt pumpa, omgivelser, miljø osv. Skal ha det i minne til neste gang. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu