Delta aktivt!
En sprek gjeng fysioterapauter som ønsket å la seg fotografere under utfoldelse!
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Canon EOS 50D
  • Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM
  • Brennvidde38mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Annet2 stk Elinchrome studioblitser, hvit papirbakgrunn. Fjernet to stk føtter i etterkant i Photoshop for å skape ekstra effekt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger268
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_476790} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Ble bra dette Bent. Symmetrisk og flott godt lys på alle tre, fine farver mot den hvite bakgrunnen. Føtter savnes ikke, tror du gjorde et godt valg der for å få frem symmetrien.
I grunnen hadde jeg trengt en fysioterpaut hjem hver morgen for å få igang muskler og ledd:) Men det blir vel veldig dyrt hehe.

mvh arild
Avsluttet .

Den ratingen er en stor vits Bent, og det vet du også, et kreativt flott bilde med en fin symmetri, passende farger og ikke minst et topp utrykk på henne som ligger underst! :) Jeg gir ikke poeng, lar det heller stå til skrekk og advarsel for dette nye systemet. (min mening)

mvh Ulv
Bent U.

Takk Arild og Ulv for informative og lærerike kritikker. :-)

Mvh Bent
Carsten A.

Bildet er OK det - og jeg oppfatter det å gi én stjerne som mild ros, to stjerner som litt sterkere ros osv.

Etter min mening bør folk stå for det de mener og gi uttrykk for det i klartekst.

MVH CA
Bent U.

Takk for kritikken Carsten. Er helt enig med deg i at en heller bør gi en tilbkemelding i klartekst.

Det at noen velger å gi dette bildet laveste rating respekterer jeg fullt ut, men hva laveste rating angår så kan det neppe oppfattes positivt etter min mening. Hele ratingsystemet burde vært avskaffet etter min mening. :-)

Mvh Bent
Erlend S.

Jeg sitter og kikker litt på bildene dine, i lys av proff-amatørdebatten til Raymond. Jeg synes at du har mye gode bilder, som f.eks ett S/H brudebilde foran elva. Dette bildet er morsomt og velkomponert, men jeg er ikke enig med lyssettinga, som jeg synes er for hard, og virker litt rotete og litt upresis. Den nederste jenta serr ut til å ha 10% lukkede øyne, og lyssettingen fremhever rynkene i panna.
Bent U.

Takk for kommentaren Erlend.Jeg ser ditt poeng med lyssettingen, men noe vil alltid kunne gjøres annerledes. Bildet ble brukt ifbm direkte reklame, og jeg ønsket "smell" i bildet. Tilbakemeldingene fra reklamebyrået var bra.

Debatten du refererer til er jo ikke helt enkel, og jeg forstår selvsagt hvor frustrasjonen kommer fra. Dyktige proff-fotografer har imidlertid ikke nok timer i døgnet - det er imidlertid realiteten. I lys av dette blir fokus etter min mening feil når angrepet rettes mot amatørfotografer.

Mvh Bent
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu