I en sofa ifra Ikea.
Utstyr
  • canon EOS-5
  • 50MM
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger50
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_476573} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Nina C. K.

Hei. Jeg bare digger dette bildet med sitt visuelle kaos av bygningsforvitring, lagring av teknisk utstyr, og sofaen i fremskredet finstue-forfall. Skalaen av rustfarger står fint til hverandre. Jeg synes kanskje at den store metall-rennen til venstre i bildet virker litt for dominerende i forhold til sofae, samtidig som jeg ser at det er viktig å få med hele motoren bak rennen, og også detaljene og fargesjatteringene på betongveggen i bakgrunnen. Jeg tok et lignende bilde ved Geitungen fyr i fjor sommer. Du kan se det på denne linken:
http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=477373
Mvh nicemeid
Roar K.

Nesten som å se bakgår'n på ungdomshuset Hausmania i Oslo dette, jo http://www.pbase.com/kneppen/image/85666299
Sånn passe rotete med gammalt skrot som ber deg komme nærmere og finne de nære ting av motiver. Motorgreiene bak der ser ut til å kunne være interessant i så måte. Fotomessig ville jeg gjort et par kutt her eller kanskje et kutt og en kloning. Jeg ville kutta innenfor beinet som gjør venstre bildekant noe urolig og klona litt oppe til venstre oppunder øvre ramme da det trekker litt ufortjent oppmerksomhet. Ved siden av at slike steder er interessant som foto-objekter setter de jo samtidig griller i hue på en stakkar fordi det ofte blir så vanskelig å bestemme seg for utsnittet. Veggen over sofaen kunne kanskje blitt et abstrakt bilde. Jeg synes å se at det muligens kommer fram et ansikt der - eller er det min fantasi som løper løpsk som vanlig? Mye snadder her i tillegg til det du allerede har fått med deg.

Roar
john-arne w.

Takker begge 2 for kommentarene. Jeg synes det var sofaen, som en skarp kontrast, som fanget min intresse for dette bildet. Den passet egentlig godt inn her. Til Nina, den renna var STOR. Jeg tror den tilhørte ett lite fiskemotak som lå i ett av nabohusene uten at jeg er sikker. Ellers så var det artig og "snoke" litt der. Og til Roar, ja, det var mye snadder her.


hilsen john...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu