Bildet inngår i albumet På kryss og tvers i Europa -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger202
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_476276} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Bjørnar P.
Skilt og tegn i alle retninger her, og for meg er det hovedpoenget i bildet. At alle personene går mot pilene er et artig poeng. Mulig en tettere beskjæring på venstre side kunne fått frem poenget enda bedre.
Roger H.
Fint å se et gatefoto fra den vinkelen du har valgt her. Mannen på vei ut av bildet, og han som er på vei inn i smuget og de to jentene som en motvekt midt i mellom. Ser ut som det er en tidlig morgen.
Dette fungerer for meg.
Lars M.
Dessverre et gatefoto som er svært lite interessant. Det er ikke liv i bildet, det er ingenting som tilsier at du befinner deg i en av verdens mest fotogene byer.
Frank P.
Interessant innblikk i en by som byr på stort sett veldig annerledes bilder enn her... Synes dette var kreativt. Teknisk sett synes jeg du har bevart fargene meget bra, uten at det overdøver motivet. Ser i tillegg gode detaljer og kontraster. (Våger jeg å ane en aldri så liten bruk av "levels"..?) Skulle jeg innvendt på noe, ville jeg kanskje skåret litt vekk fra venstre, forsøkt å få karen litt mer i 3-del-sonen, på vei INN i bildet. Kult fanget;o)


Mvh Frank.
Inger-Lise S.
Hei!
Jeg syns motivet er interessant, men at det blir litt mye rot..
Selv om du mister vinkler, ville jeg kuttet mellom de blå bilene. De andre vinklene vil da fremheves mer. Jeg ville nok kuttet skiltene også, så det blir vel et drøyt innhogg i bildet ditt ;)

Mvh Inger-Lise
Thorbjørn R.
Mange takk for kommentarene.

Ikke blant de mest spektakulære motivene i Roma, nei. "Prosjektet" mitt denne dagen var mer hverdagslige situasjoner.

Synspunktene på utsnittet er nyttige. Jeg vurderte lenge et kutt på venstresiden, men kom til at jeg ville beholde hele markeringen.

Jeg har ikke gjort all verden i etterbehandlingen. Litt oppskarping og justering av kontrast.

Mvh Thorbjørn
Avsluttet .
Tja, jeg leser en ganske enkel og hverdagslig historie(r) i innholdet her, og synes av den grunnen at det er av stor betydning både med skilter og markeringer slik som det er løst av autor her. Om det er fra Roma eller andre urbane strøk er ikke så interessant. Jeg oppfatter at dette fungerer, selv om det er en noe kjedelig fortelling.
Fred S.
Fungerer langt på vei for meg også,selv om jeg sitter igjen med et bestemt inntrykk av å ha sett tilsvarende bilder noen ganger før. For meg handler det litt om kunsten å gi blaffen i all den informasjon, alle påbud, og alle likegyldige skriblerier ( her repr. ved taggingen)som møter dagens mennesker ( bymennesket i det minste), og heller velge sine egne veier/følge sine egne normer/lyster/ideer/etc.
Men for at det fullt ut skal handle om det, ville jeg helst ha sett bildet uten andre mennesker i bildet enn den målbevisste karen.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu