Hest
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-07-01 19:54:58
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger164
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_474506} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Per Einar G.
lyssettingen og overgangene mellom partiene fremhever hestens form godt og jeg går for orginalen. selv om versjon 2 viser flere detaljer så likte jeg den myke overgangen i orginalen. Formatet du har valg og komponering ble meget kledelig, jeg likte det!
Det er noen lyse partier ut mot venstre rett ut fra øynene som jeg mener med fordel kunne ha vært fjernet. Dampen fra åndedrett lenger oppe og ut mot venstre må være med.

Mvh
Per E.
Inger-Lise S.
Jeg liker utsnittet og formatet godt.De lyse partiene på mulen i v#2 gjør at jeg velger meg v#1.
Jeg deler Per Einars syn på de lyse partiene ut ut mot venstre fra øynene, men tror en mellomting mellom v#1 og v#2 hadde gjort seg.De grå partiene i den mørke bakgrunnen gjør seg godt og skaper på en måte bevegelse/liv.
Jeg syns du får vist hestenbs hode på en gode måte. Detaljenene kommer godt fram.

Inger-Lise
ketil g.
Takk for kommentarene. Det er ikke alltid en ser sitt eget sommel. Fint å høre. Også at dere likte v.1 best. (Sånn halvveis).
Ellers må jeg si at bildet er tatt i sterk sol på ettermiddagen. Og når hesten er hvit/grå, er det lett å få denne effekten.

ketil
Øyvind T.
Er ikke enig at utsnittet er så godt, i en type "klassisk portrett" som dette syns jeg det er uheldig at ikke noe mer av halsen er med slik at hele hodet er godt innenfor formatet.

Ellers slutter jeg meg til kommentarene over.
Inger-Lise S.
Meningene er nok forskjellige vedr. hva som er "gode utsnitt". Mye en smakssak. De tradisjonelle ser en mange av.
Da jeg var fersk her på foto.no, reagerte jeg negativt om toppen på et hode var kuttet etc...I dag har jeg et helt annet syn og mye spiller inn.
Dengang hadde jeg ikke trodd jeg skulle f.eks mine bilder av hesterumpa og ørene..Vårt bildesyn endrer seg nok på vegen..

Mvh Inger-Lise
Øyvind T.
Ikke uenig med deg i at mere eksperimentelle utsnitt kan være vel så interessant, men dette bildet opfatter jeg å ligge nærmere en klassisk tilnærming. Da burde etter min meing hodet hatt noe luft til høyre.
ketil g.
Jeg brukte endel tid på utsnittet før jeg var fornøyd. Valgte en vag diaganol mellom nedre venstre hjørne og øverste høyre hjørne og en olassering av hodet i denne diagonalen. Synes dette fungerer uten at jeg skal påberope meg å ha rett.
Dette blir nok en smakssak.

ketil
Bjørnar P.
Spennende lys. Komposisjonen fungerer for meg. Versjon 1 er best i mine øyne, da mulen blir for lys og trekker dermed for mye oppmerksomhet i versjon 2. En mellomting mellom v. 1 og 2 er verdt å teste ut.
De lyse flekkene til venstre for øynene burde vært borte, og jeg ville likt noe større skarphet. Testet med mer oppskarping, og fikk strukturen mer frem på den måten, og øynene fikk bedre hvile. Det synes jeg bildet tjener på.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu