Bøtte
Et bilde fra en testserie med HP5+ presset til 3200
Utstyr
  • Rolleiflex T, HP5+ @3200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger120
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_472465} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Rune S.
Litt usikker på hva du prøver å si:
På en måte ser jeg en bortkommen og ensom bøtte (som Nemo) men samtidig så er utsnittet litt for tett til at jeg klarer å føle ensomheten.
Bjørnar P.
Får ikke helt tak i fortellinga her. Nedre del av bildet syns jeg ikke bidrar nevneverdig mht estetikk, men er kanskje vesentlig for den fortellinga jeg ikke helt ser?
Riper i filmen og støv, samt veldig tydelig kornstruktur og et generelt grått inntrykk.
Dette gir et veldig "røft" uttrykk, som jeg forutsetter er tilsiktet, uten at jeg helt forstår tanken bak.
Frank P.
Hei, Anders.

Må si meg litt enig med Rune her mht utsnitt. Kan presisere for min del at jeg gjerne ville hatt mer luft i overkant og til høyre. Leser jeg bildet riktig, så oppfatter jeg det slik at du her er mer ute etter tekstur og kontraster enn historiefortelling. Jeg liker måten du bruker lyset og dybdeskarpheten på, hadde ellers likt å sett dette i kvadratisk utsnitt, med motivet komponert litt mer ihht det gylne snitt-prinsippet.

Mvh Frank.
Anders G.
Takk for tilbakemeldingene. Konstruktive og gode. Setter stor pris på det. Målet med bildet var å jobbe litt med lys, tekstur og dybdeskarphet. Det ligger en slagt historie i et forlatt bøtte, men det var ikke hovedpoenget. Ser at dette ikke er helt tydelig. Bildet ble undereksponert til å begynne med (og det straffer seg hardt ser jeg når jeg presser såpass langt). Kornene blir vel tydelige og tonene litt blasse. Nå skal det legges til at PC skjermen min skal hives på dynga snarest. Det er en gammel CRT-skjerm som begynner å ta kvelden og resultatet ble betydelig blassere enn tilsiktet (sjekka resultatet på jobb-PCen).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu