On Fire!
Utstyr
  • canon 500D
  • -
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/7.1
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_470406} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tormod D.

Et bilde som gir rom for flere dystre historier. Pluss for røyken ut av nøkkelhullet. Er annerledes men bra bilde.
Mette L.

Takk skal du ha Tormod ; ja bildet kan tolkes på flere måter
Per N.

Hei Mette
Synes bildet ditt helt klart fortjener flere kommentarer enn det som er kommet inn. Dette bildet forteller jo en alvorlig historie og er helt greit teknisk utført .Faktisk et av de bedre brannsituasjons bilder jeg har sett .
Noen ganger virker det som at her inne på "dotten"
er det "kun" fuglebilder som fenger folket .(har lagt ut noen sjæl) Rart at helt ordinære knipsebilder av Stokkand i parken kan få mengder av kommentater .Underlig ??
MVH Per N
Odd A.

Et dramatisk bilde som viser en situasjon jeg håper jeg aldri kommer opp i. Opplevde en situasjon på et hotell i Skottland i vinter hvor brannalarmen gikk på natta. Det var ikke noe trivelig hendelsen og ble ekstra sterkt når tepemraturen er rundt 0 grader og en ser folk står ute i natttøyet i med spedbarn på armeen i mer enn en 1/2 time før betjeningen på hotellet kommer med aluminiumsfolie for å dempe varmetapet. Heldigvis var det bare en mindre branntilløp i underetasjen.
Et aktuellt og fint bilde jeg liker. Flott med røyken ut av nøkkelhullet.
Mvh
Odd
André G.

Kult utført! Kan du fortelle mer om hvordan du rigget dette til?
Flammene i bakgrunnen virker litt underlige, men helheten er et andreledes bilde med svært gode tekniske kvaliteter
Mette L.

Hei Per A nilsen Tusen takk for det! Hmm ja du sier noe der, selv om jeg personlig er glad i fuglebilder, så er jeg ikke villig til å binde meg opp i noen som helst sjanger enda :)
Mette L.

Hei Odd takk for kommentaren din. Nei brann er traumatisk for de som opplever dette. Dette bildet er ikke dramatisk i så måte, men en illustrajon på hva som kan skje
Mette L.

Hei Andre Nei bildet er ikke riggget, men tilfeldig, Da vi har resturert et gammelt hus og mye gammelt materiale som skulle brennes, Her er det den gamle døra som gikk i flammens gap :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu