Tempo
Var i Bergen for noen uker siden og fikk tid til en fototur - fart, kraft og stor vannføring i kløften ned Skredderdalen.
Bildet inngår i albumet Vann - ''Vann gir liv og tar form og farge fra omgivelsene''.
Med vann som medium lager jeg en serie med bilder som spenner over et stort spekter av uttrykksformer fra det ene ytterpunkt til det annet. Mange av bildene vil derfor være ''naturabstrakte / abstrakte'' og gjerne tatt ''tett på''.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_467009} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Øyvind S.
Hovedåren bærer god kraft, hadde det ikke vært for kontrastene i hjørnene kunne jeg lure på hvilken vei vannet rant, synes dette ble et bra vannbilde, riktignok synes jeg at overgangene i hjørnene ble for markante.. tror jeg ville prøve å hente frem en dusere overgang her..
Øyvind
Lars B.
Takk for kritikken, Øyvind.
Slik jeg ser bildet er det tempo og kraft som råder, der vannet brutalt tvinger seg vei nedover, og der de to lyse hjørnene er med på å forsterke dette uttrykket.

Hilsen Lars
Tove H.
God kraft i bildet. Reagerte først som Øyvind angående hjørnene, men er endt opp med å være enig med din egen vurdering. Farger og bevegelse er flott - et dekorativt vannbilde!
Hilsen Tove
Inger-Lise S.
Ja, her er det tempo! Et bilde jeg liker godt.Du har fått fram både kraft og fart spesielt godt. Fine fargetoner. Jeg syns du selv beskriver det jeg mener på en utmerket måte.

Inger-Lise
Lars B.
Takk for kritikkene, Tove og Inger-Lise. Savnet både stativ og støvler som pleier å være faste følgesvenner ved denne type foto.
Er generelt litt misunnelig på nærturområdene der vestpå - og spesielt lett tilgang til vannforekomster, selv om vi denne gang måtte klatre litt - Stoltzekleiven opp og Skredderdalen ned.

- Lars
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu