Bildet inngår i albumet sv/hv - Seriebilder. Disse kan inneholde alt og ingenting. Både abstrakte og figurative bilder.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger199
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_464092} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Hei Liv
Særdeles spennende.
Bildet treffer meg med det samme. Jeg klarer å se hva som foregår, selv om mye er utvisket, utydelig. Herlig tonevalør med gode kontraster, gir meg en god opplevelse. Bildet preges også av fart, der kjolen dreies rundt, kanskje hun tar seg en piruett.
Stramt og tett utsnitt.
Likte dette meget godt Liv. Et av dine beste innen sjangeren.
mvh arild
Odd E. k.
Ja, et spennende bilde som nesten er abstrakt (halvt abstrakt) der mye er visket bort. Kan se føringen av jenta i kjole her, der hun danser seg nesten ut av bildet. Flotte kontraster der de skal være for at bildet av jenta skal finne sin helhet. Et tett og nært utsnitt. Vanskelig å kommentere etter Arild her, da jeg er hjertens enig i hans kommentar. Meget bra fremstilt Liv!

Mvh

Odd E.
Rita H.
Fascinerende dette, Liv. Liker farta i kjolen og konturene av jenta. Kunne kanskje ønsket å sett mer av skulder og ansikt, men når du selv bruker ordene abstrakt og figurativ så er det nok slik det er tenkt.
Bildet fenger med sin kontrast og bevegelse.

Mvh Rita
Liv F. D.
Hjertelig takk for vurderinger og kritikk av bildet alle 3. Setter stor pris på at dere vil legge inn noen ord her. Jeg må medgi at jeg var litt spent på om det funket.

mvh
Liv ")
Inger-Lise S.
Hei Liv! Spennende bilde. Spesielt.Fin effekt, kledelig uttrykk. Nå ser jeg det veldig annerledes enn jeg så tidlig på morgenen idag!
(Jeg har ofte sett egne bilder veldig ulikt i dagslys og f.eks kveldslys og spurt meg selv om jeg burde se bildene i ulike lys før utleggelse..Ikke minst pga det tekniske...Vel, det var et sidesprang)

Idag tidlig så jeg en dansende jentunge med svingende kjole. Hun hadde et lurt glimt i øyet, men ville ikke vise ansikt. En dørkarm skilte henne fra en kvinne med langt hår som hastet vekk med ryggen til.
Nå ser jeg fremdeles jenta,enda lur,ikke lenger glad, men hun bærer på en dukke og har en hvit katt på skulderen. Ser bare kattens øyne. Kvinnen med ryggen til, har nå snudd seg med ansiktet hit og hun er rolig. Det kan også være en mann nå, en med skjegg,kraftig, som kommer med hastige steg mot døråpningen. Bildet er ikke lenger så hyggelig..
Det er hva jeg så og ser.
Bildet funker absolutt!

Hilsen Inger-Lise:)

ketil g.
Utydeligheten i bildet gjør at jeg straks begynner å lete etter tolkninger. Derfor treffer dette bildet meg. Et bilde som fortjener god veggplass.
jeg forestiller meg ei jente i fart inn i et annet rom. Hvor hun kommer fra eller hva hun skal inn i rommet får være etterhvert som bildet blir sett på.
Den s/hv. teknikken understreker motivet med sine uklarheter. Godst jobba.

ketil
Når også komposisjonen sitter sender jeg tommelen opp.
Liv F. D.
Mange takk til Inger-Lise og Ketil for deres vurderinger, tolkninger av og syn på bildet. Veldig takknemlig for tilbakemeldinger :)

mvh
Liv ")
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu