Versågod neste...
Stol og operasjonslampe tatt i et forlatt sovjetisk sykehus i Tyskland.
Utstyr
  • Canon 5D mII
  • Sigma 12-24mm 1:4.5-5.6 DG HSM
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLitt HDR treatment i etterkant...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_460871} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Pål R.

Flott bilde som skildrer en svunnen tid.
Bra tatt.
Pål
Anne-Lise S.

Dette liker jeg godt! Det absolutt slitne mot de friske fargene skaper sterk kontrast. Liker også godt valgte vinkling. Spennende struktur og detaljer. Kan studeres lenge. Fortellende om en svunnen tid, og tankene vandrer... Vet du noe mer om dette sykehuset? hvor lenge siden er det at det ble brukt osv.?

Anne-Lise
Andreas S.

Takk for tilbakemeldinger. Nei vet dessverre lite om akkurat dette sykehuset. Men det er altså i Tyskland og etter andre verdenskrig tok de sovjetiske styrkene over det meste av militæranlegg og sykehus noe også dette stedet bar preg av. Mye russisk tekst osv. De fleste tilsvarende forlatte sovjetisk-okkuperte sykehus/militærkompleks i Tyskland jeg har lest om ble stående tomme rundt 1994-1995. Akkurat dette stedet har heldigvis blitt spart for tagging og mye vandalisme så man ser naturlig forfall. Herlig. ;)
Henning M.

Knall bilde!! Liker komposisjonen veldig godt. Fine farger er det også... Får nesten litt følelse at jeg blir sett på gjennom lampen. At er noen som "ber" meg om å sette meg i stolen.
Flott bilde, fra en herlig location!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu