The Laundry Wagon
Selv om det meste av kjøretøyer i Goa nå beveger seg ved hjelp av mekaniske motorer så finnes det fortsatt noen som gjør det på gamlemåten. Her ser vi oksekjerra som har vært brukt i india i uminnelige tider side om side med den nye tids blanke vidunder, bilen. Hver ettermiddag kommer denne mannen med sine to okser og leverer tilbake det reine tøyet fra vaskeriet. Det har han gjort i en god del år som jeg kan huske. Det er også en til som kommer fast med sin oksekjerre, men han kommer gjerne i slutten av sesongen og selger salt for da har folk penger etter at turistsesongen har gitt inntekter. Det hender jeg møter oksekjerrer andre steder i Goa også, men det er ikke så mange igjen nå.
Kanskje ikke helt topp teknisk da det er tatt på ettermiddagen i lav sol og motlys uten polafilter hvilket ga utbrenninger som krevde lysdemping og andre grep for å utbedres uten at det medførte de optimale resultater. Bildets verdi er historien det forteller.
Utstyr
  • Canon50D
  • Sigma 18-200mm F3,5-6,3 DC OS
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er eksponert for frihånd.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_460337} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (0)
Vær den første til å glede fotografen med en kritikk på dette bildet!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu