Bare et skærve portrett
Da jeg etter å ha eksponert "Jenta med oppvasken" snudde meg så jeg omtrent rett inn i dette ansiktet. Jeg var ikke sen om å ta et par raske "skudd". Egentlig er jo dette en snapshot, men holder vel sånn noenlunde kvalitet til å plasseres under portrett. Disse menneskene oppholder seg jo stort sett utendørs i den harde tropesola og blir tidlig barket som garvet lær. Rynkene kommer fort og folk er ofte mye yngre enn de ser ut. Denne damen kan være alt fra 30 til 60 år, men jeg tror nok nærmere 30 enn 60 Jeg tør ikke tippe eksakt. jeg har ikke forsøkt å legge skjul på rynker og herdet hud, snarere tvert om. Mine portretter får ikke noen spesialbehandling av bakgrunn da de stort sett er snapshots. Ser at noe fargestøy har meldt seg i bakgrunnen her og bedre ble det ikke da jeg økte formatstørrelsen noe fra hva jeg hadde på en annen side dette bildet har vært presentert.
Fornøyd. Jeg synes hun fremstår herdet og fargerik slik jeg er vant til å se disse kvinnene som ofte livnærer seg av å selge hjemmelaget håndverk som broderte vesker, smykker osv. Men man må ikke tro at man får fullverdig sølv. Smykkene er ok hvis man ikke tror man har kjøpt fullverdig "Jewellery".
Utstyr
  • Canon 50D
  • Sigma 18-200mm F3,5-6,3 DC OS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_458098} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Knut Georg F.

En fargerik dame, noe fryktinngytende uttrykk.Meget bra snapshot.
Mvh Knut
Gry H.

Fargerikt og flott portrett. Her har du fått fram personlighet, hun ser nesten farlig ut.
Ole Arne S.

Ikke bare et portrett dette Roar..
Her viser du en spennende og fargerik kvinne fra en annen kultur, som viser på en glimrende måte både en annen kultur enn vi er vant med..
Kvinnen har også ett hardt, bestemt og garva utrykk som vi kan ane at har levd et hardt liv..
Kansje med mange unger og oppfostre samt hardt arbeid for og skaffe mat....
Når man ser dette glimrende portrettet får man på en måte tankene til og fare...
Fin komp og utsnitt..
Liker bildet godt Roar..

mvh Ole Arne
Håvard F.

Flott og fargerikt. Synes du har fått frem gode kontraster. Rett på portrett, med intenst blikk. Ser ut som en sterk personlighet.
Ja liker dette Roar :)
mvh
Håvard
Avsluttet .

Et herlig fargerikt, sterkt portrett av en stolt kvinne med personlighet........viser at skjønnhet også kan ligge i et rynkete ansikt, flott utført Roar!

mvh Ulv
Bent S.

Henger meg på di over, et flott potrett.

vh
Bent
Roar K.

Takker så my for de positive kommentarene.

Roar
Hanne Kristin A.

Hei !
Et spennende og fargerikt portrett av en kvinne fra en helt annen kultur . Skarpt , nært , ekte og fortellende . Veldig bra !

Mvh. Hanne K.
Roar K.

Takker så mye for din positive kommentar, Hanne Kristin.

Roar
Lars Ivarson F.

Neppe ei kvinne å vakne opp med for ein ung mann som meg :-))god kommentar frå deg mildna uttrykket noko, men nærare 30 enn 6o? flotte fargar og skremande uttrykk..artistisk snæppsjått--
Avsluttet .

Spesielt vakkert og talende portrett!
Må se lenge på dette bildet...
Liker fargene.
Mvh kate
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu