Bildet inngår i albumet sv/hv - Seriebilder. Disse kan inneholde alt og ingenting. Både abstrakte og figurative bilder.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger202
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_456433} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Christer B.
Har sansen for sammenspleisingen, noe abstrakt og kunstnerisk tilfeldig over det. Samtidig kunne det godt vært et bokomslag. Fint lys, poplene i venstre rute kunne kanskje vært enda mer svarte som siluetter mot bakgrunnen lik utsnittet til høyre, men det funker fint dette også. De virker som soldater på en høydetopp, dette kunne vært forsterket av å droppe bildekuttingen/sammenslåingen til fordel for en lang rekke strenge trær, men da i fare for å bli et kjedligere ferdigresultat. Bra.
Liv F. D.
Hei Christer,
mange tusen takk for din vurdering og kritikk av bildet. Skal se på om jeg klarer å fikse det du påpeker i en ny versjon. Setter utrolig pris på tilbakemeldingen.. Må medgi at denne satt langt inne, var ikke sikker på om jeg ville vise det frem. Bare noe som kom til en dag. Jeg liker litt sammensatte og spesielle uttrykk. Ser for meg litt "grafisk" i dette. Ikke et vanlig bilde, men kanskje mer som en stor plakat. Kunne det blitt noe? Jeg har hatt dette bildet av poplene liggende i arkivet i flere år, likte godt formasjonene mot den klare himmelen. Fikk lyst til å gjøre noe mer ut av det.
Igjen, takk for at mottakelsen ikke gav meg hetta.

mvh
Liv ")
Eli R.
Førsteinntrykket mitt var at det hadde skjedd noe feil i opplastningen slik at bildet var blitt kuttet - til jeg så fargeforskjellene nede.

Jeg syns det er viktig med sånne eksperimenter for å finne vårt ståsted, så de må vi fortsette å laste opp. Når det er sagt så skjønner jeg ikke helt hvor du vil med sånn du har satt det sammen :-)
Jeg tenkte også innbrett på bokomslag.
ketil g.
Flott "collage" med behagelig plassering av elementene. Og det er godt å hvile øynene på. Du har et godt poeng i "trærne" til høyre som vil ut av bildet od skaper spenning i det jeg oppfatter som statisk/ro. Kanskje litt for mye? Det blir liksom til at noe mangler. En dekorativ youkkapalme? rett foran bildet eller en tekst på bildet. Synes du også nærmer deg reklamesjangeren på både godt og vondt.
Kunne godt hengt på veggen med en youkkapalme? i front.

ketil
Liv F. D.
Mange takk for kritikk og vurdering av bildet.
E.R; Ikke alltid man kan skjønne seg på.... Dette er vel et sånt sammensatt bilde som man skal tygge leeenge på for å forstå vitsen med.

K.G.; Takk for tipset, skal vurdere innkjøp av youkkapalme om jeg tar ut dette i stort.

mvh
Liv ")
Eli R.
Hei igjen!
Jeg er alltid nysgjerrig - men jeg klarte ikke å tygge lenge nok til å forstå vitsen :-)
Hvis du kan forklare litt mer enn over så er det kanskje litt læring å hente. Åpen for det!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu