From an old mans Sandbox 300
Jeg har vel hørt det så mange mange ganger: Det er for billig, det er for enkelt. Mulig det hvis man ser med øyne som leter etter et perfekt teknisk foto hvilket dette ikke er. Jeg kaller det et bilde, et uttrykk om du vil som ble skapt ved hjelp av enkle grep i photoshop der overdrivelsene ER bildet - som er eksponert sittende i min strandkafe' i Candolim i Goa, shacker (skur) som vi kaller dem oppbygd som de er av bambusstenger, stråmatter og kokospalmegreiner. Her finner du ikke spiker og skruer unntatt hvis de har ei dør på hengsler som er skrudd fast på en av stolpene. Resten er er bundet møysommelig sammen med tau. I juni må de være nede og ryddet bort for så å bli satt opp igjen når turistsesongen nærmer seg i oktober-november. Du behøver ikke like dette bildet. Det er bare Nissen i Goa som begynner å dra ørlite på åra og derfor har fått lekelysten tilbake.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetDratt hardt i spaker i photoshop og med vilje fått fram som effekter det man i et teknisk foto anser som negativt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_456094} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
anders s.

synes at dette ble et stilig bilde
det lille minuset med bildet slik jeg ser det ,er at sola nesten går i ledningen
hadde du reist deg ca 10cm fra bordet,så hadde dette vert løst,men å reise seg fra kafebordet etter feks noen øl er jo helt uaktuelt:-)
mvh anders
Gry H.

Tøft bilde, fine farger og kontraster. Likte etterbehandlingen.
Roar K.

Sola var faktisk omtrent perfekt plassert, Anders. Det er etterarbeidet som plasserer sola litt for nær.
Litt forsiktig med drikkevarene når jeg har kamerautstyr med - kan ble dyrt å glemme igjen.

Takker begge to for kommentarene.

Roar
Lars Ivarson F.

ei hengekøye for sola...flott historie forresten..it is such as dreams are made of..hald fram i sandkassa, du; altid spanande å sjå kva som kjem derifrå, men kreativt er det i alle fall..
Roar K.

Takker, Lars

Roar
Håvard F.

Spennende - småabstrakt og kule farger.
Mvh
Håvard
Roar K.

Takker så mye til deg også Håvard Flåtten.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu