Den kinesiske mur mellom Jinsanling og Simatai
Bildet inngår i albumet Den kinesiske mur -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-03-12 12:22:32
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_455653} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Eli R.
Jeg opplever dette bildet som uferdig. Lyset er veldig hardt da solen str høyt på himmelen. Du har grums i himmelen både oppe til venstre og oppe tilhøyre.
Ivan H.
Hei,

Her viser du bare èn vei som blikket mitt kan gå; rett frem, og opp til en kjedelig himmel/skyer.
Altså, her er det lite dynamikk i komposisjonen, noe som gjør bildet uinteressant for meg.
Ser at muren går innover(oppover mot høyre. Du viser det bare litt, så jeg er litt usikker på hva du har tenkt å vise oss her.
Hvis det er en slags "veien mot himmelen" visning, tror jeg det hadde fungert bedre men et lavere utgangspunkt for kamera/opptaket.
Slik det fremstår nå, blir jeg usikker og klarer ikke helt få tak på bildet og motivet (ikke det fysiske).

Motivet er igrunn interessant, med slitte steiner og gress. Her er det mye spennende, men helheten her er ikke spennende for meg.

Så, du når rett og slett ikke frem til meg med dette.

.
.
. Ivan .
Magne S.
Takk for tilbakemeldinger fra dere begge! Setter pris på de :-)
Eli; lyset var faktisk ikke så hardt, men det er mulig at redigeringen og den nokså kraftige oppskarpingen kan gi et inntrykk av dette? Litt usikker på hva du mener med grums, men jeg regner med at du sikter til de to områdene hvor man kan se igjennom skylaget? Er det dette du mener gjør bildet uferdig? Ser at det er det støvkorn på himmelen rett over den høyre siden av muren, og har fjernet dette i den nye versjonen (samt endret noe på skarpheten).

Ivan; komposisjonen kunne nok hatt godt av noe mer dramatikk, men som du er inne på så er det de slitte steinene, veien og det generelle "forfallet" som jeg egentlig vil vise frem. Prøver å formidle noen "nye" sider av muren, som man ikke ser så ofte på bilder. Ser også at dette sikkert kunne latt seg kombinere med en mer spennende komposisjon. Skal sette sammen en serie med bilder fra muren, så det er mulig at dette bildet vil gi mer mening i en større sammenheng? I ettertid skulle jeg ønske at jeg hadde fokusert mer på detaljene, og ikke prøvd å oppnå størst mulig dybdeskarphet på de fleste av bildene. Skal tenke på dette neste gangen jeg skal til Kina :-)

Hilsen Magne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu