The look
Temmelig fornøyd, synd med kutting av det ene beinet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger121
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_455473} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Inger-Lise S.
God fokus på hodet. Fint blikk. Noe ubalansert komposisjon og utbrenthet på det hvite, og foten på møbelet bak forstyrrer.
Personlig mener jeg dette bildet passer best i familiealbumet, evnt. på Bildegalleriet..Du nevner selv kutting av foten..
Ingen hyggelig kommentar, men du har jo valgt f.64, som etter hva jeg har forstått skal være strengt både hva angår kommentarer og bildekvalitet.
Noe som ikke betyr at vi ikke kan rose, kun rose, der vi ikke finner noe å pirke på.
Trodde aldri jeg skulle forlate f.64, men jeg gjorde det i minste tidlig, straks jeg innså at jeg ikke hørte hjemme der..

Mvh Inger-Lise
Roy Helge R.
Fokus og skarphet er god, slik det forventes å være i et slikt bilde.

Bakgrunn komposisjon bærer preg av at dette er et bilde tatt i stua hjemme uten noe særlig mer tanke enn det. Den kommoden hører ikke hjemme i et slikt portrett. Gulvet virker også forstyrrende, men hadde kanskje vært ok uten kommoden. Utsnittet virker tilfeldig og uten tanke.

Lyset er flatt og kjedelig, ingen variasjon. Hadde kanskje vært greit med en nøytral studiobakgrunn, men ikke spennende.
Eli R.
Det som er bra er at du har brukt ett fokuspunkt og det er satt på øyet som er skarpt-

Men en sånn type kommentar hører jo ikke hjemme på f/64. Det at vi havner på f/64 som relativt ferske har å gjøre med at beskrivelsen snakker om ambisjoner og ikke nivå man har kommet til.

Selv om labben hadde vært der og kommoden ikke så hadde det likevel ikke vært noe f/64 bilde. Er MIN mening. Alle som har hund har tatt et liknende bilde :-(

Egentlig burde de hatt en test med ti spørsmål vi kunne besvare for å se hvilken gruppe vi hører hjemme i. Da jeg tenkte at jeg ikke var erfaren nok til f/64 så var jeg ikke betalende medlem og fikk ikke lov å bytte :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu