Den blinde guttens ansikt
Utstyr
  • Olympus OM 10 Tri-x
  • Enro 24mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger163
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_455025} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Knut Georg F.
Godt sett og fotografert. Litt "støy" oppe i venstre hjørne, ikke sikker på om det bidrar positivt.
Mvh Knut
Anders G.
Takk for tilbakemeldingen. Enig i at elementene oppe til venstre forstyrrer. Har egentlig ikke lagt så mye merke til det før nå. Men det er for min del litt av poenget med bildekritikken; å få hjelp til å se det man ikke ser selv.
Ivan H.
Hei,

Har vært innom dette noen ganger nå og har ikke blitt fortrolig med komposisjonen.
Det jeg føler for er at du avslutter med skyggen av disses/husken i bunn. Altså et kutt der.
Det andre er at du har tatt med litt "greier" oppe til venstre. Ser kanten av en sandkasse og noe annet. Så blir litt usikker om de bidrar positivt til hovedmotivet. Blir litt distrahert av de. Her måtte du muligens tatt et nytt opptak med en annen vinkel.

Ellers har du en ok struktur i bildet, selv om jeg kanskje kunne tenkt meg en litt hardere struktur.

Synes også selve dissen blendes for lett inn med bakgrunnen, for min del kunne jeg tenke meg den noe mørkere (kontrastjustering) for å få frem mer struktur der.

"Den blinde guttens ansikt". En tittel som jeg er usikker på om jeg forstår. Hvis jeg legger godviljen til kan jeg se et slags ansikt, men er usikker på om det er det du mener her. Får uansett ikke ordentlig tak på tittelen.

Kan se ut som dissen er litt i bevegelse? Hadde ikke hatt noe imot om den var mer i bevegelse. Et mer definert tegn til liv.

Vel, det var vel det jeg fikk ut av det.

.
.
. Ivan .
Helge .
Likar komposisjonen.
Titelen gir meining og det er noke eg virkelig vil gi honør for.
Ellers gir bildet næring til fantasi og assosiasjonar.

Mvh
Helge
Anders G.
Ivan, takk for en utfyllende tilbakemelding. Enig i kommentaren ang. kutt i bunn. Bildet er croppet litt og jeg valgte å beholde tauene til dissa fremfor dammen i bunn, men jeg skal se hvordan det blir med en forskyvning nedover. Ser at dissa kan fremheves mer.

Tittelen kommer av assosiasjonene jeg får rundt ei ensom og forlatt huske samt ansiktet i dammen med dissa som blokkerer over øynene. Siden ansiktet (som i grunn er mye av bildet slik jeg ser det) ikke er åpenbart tydelig, tok jeg det inn i tittelen slik at man lettere begynner å se etter det.

Takk også til Helge for tilbakemeldingen. Ser ut som om du ser det jeg prøver å få frem.
Hans Christian G.
et fint sort hvitt bilde Anders, du har fanget noe av essensen i sort hvitt fotografering her, en god begynnelse med grobunn for utvikling!
Kan se ut som om dissen er litt i bevegelse, synes at dissen enten burde stå stille og være sylskarp eller at du har mye mer bevegelse, nå blir det hverken fugl eller fisk!
Synes de "greiene" du har på venstre side ikke burde vært der, istedet burdet du hatt noe lignende øverst i bildeflaten, den delen er uskarp og kjedelig, her burde det vært plass til noe som hadde gjort bilde enda mer spennende......
Anders G.
Takk for konstruktive tilbakemeldinger Hans.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu