Hjem fra kveldstur i den blå timen
Bildet inngår i albumet Semsvannet -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-03-01 12:49:45
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_453931} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Espen S.
Dramatikken i bildet tiltrakk meg. Stram komposisjon med god balanse og klar bevegelse og dybde innover i bildet. Den mørke skogen bidrar til å dra blikket over mot høyre, og da kommer det parallelle gjerdet godt til sin rett. Den overdrevne blåfargen gir en virkelighetsfjern effekt, som jeg likevel synes fungerer i dette tilfellet. Men for meg fungerer det dårlig med begrepet "den blå timen" i tittelen, når den blå fargen så åpenbart er oppskrudd.
Avsluttet .
Det som slår meg her er de ulike elementene som gjør bildet så innholdsrikt. Noe som også kan gjøre at det i høyre halvdel kan oppfattes som litt tomt og ubalansert. Det er noe med treet i midten som gjør at bildet blir delt i to og får den effekten for meg.
Jeg er glad i bilder som bærer preg av litt spak-dragning og dette er et av de. Alt i alt er det et bilde som jeg vil karakterisere som interessant og innholdsrikt.
Terje K.
Herlig stemning i dette Tore.
Flott sett, og jeg synes komposisjonen sitter ganske så bra, men kunne kanskje ha vært kuttet litt i høyre side?
Etterbehandlingen gir bilde et drømmende og creepy stemning. Flott med linjene som dra en inn i bildet og mot det mystiske lyset.
Bra dette :-)

Terje
Avsluttet .
Hei Tore,
Gjerdet opp mot lyset i huset gav bildet et helt særegent preg, noe bortimot magisk... Stemningen traff meg virkelig. Om jeg skal pirke er det et opplyst hus i høyre skogholt som trekker oppmerksomheten min litt for mye bortover.
Mvh
Ronny
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu