Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EF 28-80 mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Annet100 ISO - Håndholdt fra båt i bevegelse
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_453837} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Tormod D.
Et bilde med mange mulige historier. Ser ut som piloten (som vi ikke ser) prater til personen på flåten. Kanskje piloten bare har en velfortjent pause siden en motor i gang, mens den andre er stoppet. Han på flåten ser ut som han kjeder seg litt :-). Gjorde seg bra i S/H.
Yngve Sem P.
Jeg synes det er et flott motiv, og blir sittende og undre over hvor lang avstanden er til land (sannsynligvis der fotografen står?). Men også jeg blir litt forvirret om eierskapet i motivet. Er dette mannens sjøfly ? Det ligger et snev av stolthet her.
Du maner til noe ettertenksomhet med valget av s/h, så da velger jeg å tro at dette dreier seg om en pausesituasjon - en pust i bakken. Kanskje han varmer opp motorene før avgang ?
Liker senterkomposisjonen. :)
Kristin O.
Takk for kommentarer og tanker, Tormod og Yngve! Jeg lurte på om jeg kom til å få pepper for midtstillingen, men for meg ble det det eneste som kunne fungere og det høres det ut som at dere er enige i.

Jeg vet ikke om jeg bør komme med fasiten her mht hva det er som skjer i bildet, det er fint at man lurer litt. Men jeg kan røpe at tanken om en pausesituasjon og pust i bakken er på rett spor.

Avstanden til land er nokså lang, fotografen (jeg,) står på en båt i fart og vi er på vei mot sjøflyet for å transporteres videre.
Yngve Sem P.
Med opplysningen om lang avstand til land, ville det vært interessant å se et større utsnitt, hvor objektene ble fremstilt som små i det store havet, Kristin. For meg ville det tilført en anelse surrealisme. Kanskje neste gang ? :)
Kristin O.
Skjønner hva du mener, men jeg var jo ikke på land.. vanskelig å være to steder på en gang ;) Bildet er ikke kuttet nå, så utsnittet ble så tett som det ble.

Det burde vel la seg gjøre å få tatt et slikt bilde fra land, men det ligger en ubebodd øy imellom den øya man bor på og der de lander, så tror det blir vanskelig akkurat der og da ville man måtte tatt bildet fra siden i stedet for rett bakfra... Hm, men joda du er inne på noe. (*Forsøker å se for meg en praktisk løsning på forslaget ditt her*)

Skal se hva jeg får til på neste tur ja!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu