Sangsvane
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger253
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_452349} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Tone A.
Eit spesielt sangsvanebilde kor det er lysfelta som dominerer med sine gylne tonar mot bakgrunnen sine kjølege tonar.
Lysspelet får fram refleksjonar i vatnet i forgrunnen, mest som det er isformasjonar.Sangsvana har fin positur bak dette lysteppet som både mjukar opp og gir gløden. Spesielt høgresida har mest lysglød som gjer at bakgrunnen blir dus. Litt meir markerte skuggefelt i venstresida, kor sangsvana med sitt gultona nebb kjem fram og dei snøtunge trea.Pastellblåe tonar i bakgrunnen mot det litt meir orangetona lyset kor nebbet med sine gultonar gir kontrast.
Bildet er dominert av desse vertikal linjene mot meir mjuke former i midt-og bakgrunn.Bak dette gylne lysgardinet ligg sangsvana med eit så roleg uttrykk,den vintertona bakgrunnen gir kontrast. Nokre litt markerte lysfelt øverst i høgrehjørnet kunne ha vore klna bort, men elles synes eg at bildet er flott eksponert og komponert.
Ei vinterstemning som osar av kulde, kor sangssvana gir litt liv og lysfelta gir glød.
Helsing Tone
Ann F.
Fin vinterstemning med sine duse pasteller hvos svanenebbet stikker frem som interessepunkt.
Er litt i tvil om hvorvidt de to dominerende vertikale blå stripene bør få være med i venstre del eller ikke - heller mest mot ikke.

Mvh Ann
Inger-Lise S.
Et spesielt bilde, dette.Vakre pastellfarger kombinert med flott lysspill og kulda kommer tydelig fram. Den ser ikke ut som den merker noe til kulda..
Jeg liker spesielt bakgrunnen her, med sine delikate farger og vakre, diffuse struktur.Med nebbet som straks og først fanger blikket , sammen med nevnte saker,blir dette et annerledes og virkelig flott bilde.

Hilsen Inger-Lise
Odd Tore S.
Dette ser skikkelig kaldt og vinterlig ut.
Kombinasjonen av blå kulde og gylden frostrøyk er effektiv. Solglitteret i vannet kombinert med det som ser ut som issørpe/-flak forsterker dette ytterligere.
Nydelige pastellfarger, med svanenebbet som et avvik og en blikkfanger. Svanen er logisk plassert i bildeflaten.
Jeg synes at kontrasten mellom frostrøyk og ikke frostrøyk er i overkant sterk, og gir meg følelsen av at bildet er tatt gjennom en gardin. For min del ville det vært fordelaktig om den hadde blitt dempet litt, hvis mulig, særlig i venstre side.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu