Rammstein
Utstyr
  • Nikon D3s
  • 85mm F/1.8
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetISO 1000
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_452182} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Bjørnar G.

Meget tøft bilde! Rammstein er knall!
Martin M.

Herlig!

Ikaros, helvetes engel eller bare Rammstein. Råtøft og stilig lys, og fin detalj med det røde øyet. Flammene gir riktig stemning og lys.

Skrev tidligere på samme bildet, (dette er 2. versjon.) at jeg ville endret litt i levels for litt mer trøkk i de mørke områdene, det har du nå gjort! Resultatet er mye bedre etter min mening og det lille croppet du har gjort funker også.

Eneste som nå er å trekke for nå er at flammene bærer preg av overprossesering, har noen artefakter og mangler detaljene som var der i første versjon av bildet, men det gjør ikke så mye da hovedperson og motiv framstår bedre.

Har forhørt meg litt med enkelte som var på konserten, bildet stammer i fra siste delen av showet sant?

Håper ellers at du likte konserten, som forhåpentlivis stod i stil til bildet!
Jan Håvard A.

Takker og bukker. Bildet er fra Vallhall arena 18.02.10.
Bra konsert , men kunne tenkt meg fotoforbudet for kamera med objektiv opphevet . Vaktene stod å følgte med meg hele tiden , så di bildene jeg fikk tatt er tatt i smug.
Avsluttet .

Jag bare ELSKER RAMMSTEIN.Rått bilde Jan Håvard.Fikk tyverr ikke biletter,men har til Metallica i april ;-))) Sykt rått bilde :-) Enig med dæ om foto førbudet,det burde oppheves.
Per Ole H.

Vet ikke hvilke fotovilkår du hadde, men det er veldig skarpt og godt. Flotte farger og tøff komposisjon. Skal jeg være litt kritisk, og det skal vi jo, er situasjonen litt "død", den viser ikke råskapen til bandet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu