Bestemor Agnes
Portrett av min bestemor. Hun er ikke veldig glad i å bli tatt bilder av men hun innser vel viktigheten av å ha gode minner hele familien kan dele. Både hun og jeg ble veldig fornøyd med dette bildet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_451918} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Anke S.

En nydelig bestemorhage å komme til og dertil en finfin bestemor,må j si.
J sier alltid,at man aldrig blir mye bedre enn akkurat nå på bildet.
Så synd,når man ikke kan ta bilder av dem man r glad i eller elsker ,til enhver tid.
D r jo for d meste bare vi selv ,som tar dem som har glede av dem,også hvis de ikke blir helt bra,så r d alltid gode minner.
Mvh fra Anke
Agnor B.

Ja, tenk, hun var 77 år på dette bildet og nå er hun 80! Og veldig glad i blomster er hun. Det er tatt august 2007. Jeg er ganske fornøyd med dette bildet. Ser at det ikke er like kunstnerisk som mange av portrettene her inne som har spesiell lyssetting og svært store blendere med dertil lav dybdeskarphet. Dette er et forbi i farta snapshot som familien har blitt ganske glad i.
Agnor B.

Og forresten, tusen takk for fin tilbakemelding : ) Det var veldig hyggelig!=)

Egentlig synes jeg det var litt modig gjort av meg å legge dette bildet ut her. Dette er sikkert langt i fra det som er forventet her inne og det som kan forventes å fenge publikum. Et sommerbilde med stor dybdeskarphet som like godt kunne vært tatt med kompaktkamera!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu