Diva
Portrett av kjæresten.
Helt ok bilde.
Utstyr
  • Canon EOS 450D
  • Canon EFS 18-55mm/3.5-5.6
  • Brennvidde32mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • AnnetBlitz bounce med mykt papir forran blitz hodet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_451186} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Hallgeir H.
Pent bilde og pen modell. Synes signaturen din tar fokuset litt bort fra bildet.
Kenneth M.
Takk takk.
Sier meg litt enig i at signaturen tar litt av oppmerksomhet. Mulig jeg får begynne å laste opp uten signaturer & rammer i fremtidig. Tror det er noe med at jeg vil ha med signatur på bilder jeg tar. Noen anbefalinger på hvordan man kan lage dem litt mer diskrete? Kort håndskrift signatur nederst i hjørnet eller noe?

Uansett, takk for kritikk ^^
Håper på å bli en bedre fotograf og lage mindre ''rotete'' bilder ved å få kommentarer. Kjekt å merke seg hva som skal være med og hva folk ikke vil ha med ^^
Hallgeir H.
Hei,
Det er mange måter å lage signaturer, noen skriver navnet med løkke skrift i et hjørne, andre gjør det som "vannmerker" en eller annen plass på bildet. Det er du som har rettighetene til bildet ditt enten du signerer det eller ikke.
Gry A.
Dette likte jeg veldig godt! har egentlig sett meg litt lei på SH bilder med history-brushed øyne, men akkurat her likte jeg det :)

Savner kanskje en anelse mer lys på venstre side, samt at jeg synes utsnittet er litt klaustrofobisk, men det er nå meg da. Tror det hadde blitt luftigere med mer plass på venstre side av modellen.
Kenneth M.
Hehe, ja det er en litt oppbrukt effekt. Men syntes var noe som manglet i bildet når jeg konverterte det til SH, å det blå øye ga meg litt ''fred'' om jeg kan si det sånn ^^

Ja det ble nok litt i mørkeste laget på venstre siden, men men, bedre lykke neste gang ^^

Takk takk for kommentaren Gry ^^
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu